1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. % 95'İ onayladı!
% 95İ onayladı!

% 95'İ onayladı!

Demirören, kulüplerin yüzde 95'inin e-bilet uygulamasını kabul ettiğini söyledi.

A+A-

2 BÜYÜK İHALE YAPILDI
e-bilet uygulaması Türkiye'de hayata geçerken tartışmalar da devam ediyor. Eleştirilerin odağındaki isim olan Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören de dün suskunluğu bozdu:
"Başkan olduğum Şubat 2012'den itibaren, bu projenin hakkıyla hayata geçirilmesi için yoğun bir mesai harcadık. E-bilet ile ilgili iki büyük ihaleye çıkıldı. Tüm ihale süreçleri de kamuoyuyla paylaşıldı."

SADECE 2 KULÜP VAR
"Kulüplerimizle 10 ay öncesinden başlayarak bilgilendirme toplantıları yaptık. Bu süreçte onlara her türlü avantajın sağlanabilmesi için uzun süren görüşmeler yürütüldü ve ortaya çıkan tablo kendileriyle paylaşıldı. Kulüplerimizin %95'i bu sisteme entegre olmaya onay verdi ve kalan iki kulübümüzle görüşmelerimiz olumlu bir şekilde devam ediyor."

KÜFÜR TARİH OLACAK
"Sisteme entegre olmak bir kanuna riayet etmenin ötesinde yıllardır özlemini duyduğumuz şiddetten ve küfürden uzak maç seyretme keyfini yaşamanın temel koşulu olmuştur. Gerçek futbolseverlerin bu duygu ve düşüncelerle bir an önce PassoLig kayıtlarını tamamlayıp başka ülkelerde görüp imrenerek izlediğimiz maç atmosferini gerçekleştireceklerine inancım tamdır." (Sabah)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.