1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 10-06-2018 / PAZAR GÜNDEMİ
10-06-2018 / PAZAR GÜNDEMİ

10-06-2018 / PAZAR GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

ANKARA

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli ve Kocaeli mitinglerinde halka seslenecek, İstanbul Valiliği tarafından organize edilen iftar programına katılacak.

2- AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisince Selimiye Meydanı'nda düzenlenecek mitinge katılacak, Valiliği ziyaret edecek, Lüleburgaz Kongre Meydanı'ndaki mitingin ardından kaymakamlık ziyaretinde bulunacak. 

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çiftçi ve sulama birlikleri, esnaf ve meslek odaları, STK temsilcileri ve iş adamlarıyla bir araya gelecek, Kuvayi Milliye Derneğini ziyaret edecek, Seyhan Belediyesinin Halk Kart Dağıtım Töreni'ne ve Yüreğir'de iftar programına katılacak.

4- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Başakşehir'de Sevgi Yürüyüşü'ne katılacak, ziyaretlerde bulunacak, Silivri ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelecek, engelli evini ziyaret edecek.

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Pınarbaşı Sosyal Yaşam Merkezi açılış törenine iştirak edecek. 

6- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Sultangazi İlçe Başkanlığını, Sultangazi Samsunlular Derneğini ve Sultangazi Sinoplular Derneğini ziyaret edecek, Sevgi Yürüyüşü'ne ve Bakanlık iftarına iştirak edecek.

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, esnaf ve vatandaşlarla buluşacak, Sülümenli ve Gebeceler beldelerinde düzenlenecek temel atma ve açılış merasimlerine ve iftar programına katılacak.

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Bölge İstişare Toplantısı'na katılacak.

9- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Esenyurt, Bağcılar, Bahçelievler, Küçükçekmece'de halka hitap edecek. İnce, Beylikdüzü'nde iftara katılacak, Silivri'de vatandaşlara seslenecek.

10- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Çamurlu, Fırıncı, Beydağı, Üzümlü, Kapıkaya Merdivenler ve Meydancık mahallelerini ziyaret edecek, taziye ziyaretinde bulunacak, iftara ve Büyükşehir Belediyesinin Kadir Gecesi Özel Programı'na katılacak.

11- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Hilal Camisi önünde "Umut 3 İftarı"na katılacak, Üniversite Külliye Camisi'nde "Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Kadir Gecesi Programı"na iştirak edecek, ardından iş adamları ile çay sohbeti yapacak. 

12- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İnönü Caddesi'nde esnafı ziyaret edecek, Akçadağ ilçesi Örüşkü Mahallesi iftarına ve Kadir Gecesi özel programına katılacak.

13- Maliye Bakanı Naci Ağbal, vatandaşlarla iftar açacak ve AK Parti il seçim bürosunu ziyaret edecek.

14- Şanghay İşbirliği Örgütü 18. Zirvesi takip ediliyor.

15- Suriye iç savaşındaki gelişmeler ile Beşşar Esed rejiminin saldırı ve ablukasındaki bölgelerde durum takip ediliyor.

16- Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camisi'nde düzenlenecek Kadir Gecesi Özel Programı'na katılacak.

17- 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası Bağcılar Olimpik Spor Kompleksi'nde sona erecek. Şampiyonanın son gününde serbest stil 61, 74, 86, 92 ve 125 kilolarda madalyalar sahiplerini bulacak.

18- Dünya Karate Federasyonu tarafından düzenlenen Karate 1 Premier Lig'de sezonun beşinci etabı Ataköy Atletizm Salonu'nda sona erecek. Organizasyonun son gününde madalya müsabakaları yapılacak.

19- Sezonun ikinci grand slam tenis turnuvası Fransa Açık, İspanyol Rafael Nadal ile Avusturyalı Dominic Thiem arasında yapılacak tek erkekler finaliyle sona erecek.4

20- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun yedinci yarışı Kanada Grand Prix'si koşulacak.

AA

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.