1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 16-03-2019 / CUMARTESİ GÜNDEMİ
16-03-2019 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

16-03-2019 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

BUGÜNÜN GÜNDEMİ

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlenecek mitingde halka hitap edecek, Çatalca Cumhuriyet Meydanı'nda Kuzey Marmara Otoyolu Açılış Töreni'ne iştirak edecek, Gaziosmanpaşa ve Zeytinburnu mitinglerinde konuşacak, Sinan Erdem Spor Salonu'nda Büyük Samsunlular Buluşması'na katılacak. 

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Yeni Zelanda'ya gidecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bergama, Aliağa ve Ödemiş ilçelerinde halkla buluşma programlarında yer alacak, televizyon kanalındaki canlı yayına katılacak ve Torbalı ilçesinde halka hitap edecek. 

4- Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Memur-Sen ve Türkiye Kamu-Sen ziyaretinin ardından millet kıraathanesinin açılışını gerçekleştirecek. 

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, AK Parti Pınarhisar Seçim İrtibat Ofisi ile Cumhur İttifakı Seçim İrtibat Ofisi'nin açılışını gerçekleştirecek, valiliği, esnafı ve Ticaret Odasını ziyaret edecek, millet bahçesi alanında incelemelerde bulunacak.

6- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Konya'nın Seydişehir, Ereğli ve Karapınar ilçeleri ile Niğde'de vatandaşlara hitap edecek. 

7- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, valilik ziyareti ve basın açıklamasının ardından İl Sağlık Müdürlüğündeki programa ve Ambulans Teslim Töreni'ne katılacak, AK Parti Teşkilatı ve Uzun Çarşı esnafını ziyaret edecek ve Sinanpaşa İlçe Hastanesi'nin temel atma töreninde yer alacak. 

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, toplu açılış programı ve açık hava toplantısına katılacak.

9- AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, STK temsilcileri, muhtarlar ve teşkilat mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek, esnafı ziyaret edecek, Ünye ve Fatsa'da ilçe mitinglerinde yer alacak.

10- Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, valiliği ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek ve bölgesel istişare toplantısına katılacak.

11- Yeni Zelanda'nın Christchurch şehrindeki iki camiye düzenlenen terör saldırısının ardından gelişmeler takip ediliyor.

12- Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İznik Surları İstanbul Kapı Restorasyonu, İznik Roma Tiyatrosu ve Arkeoloji Kazı Alanı'nda incelemelerde bulunacak, İznik Çini Müzesi'nin açılışına katılacak, İznik Ayasofya Camisi'ni gezecek, Gemlik'te incelemelerde ve esnaf ziyaretinde bulunacak, "Kadınlar Şehri Konuşuyor" etkinliğine, Turizm Acenteleri ve Sektör Temsilcileriyle İstişare Toplantısı'na ve Rumeli Turizm Zirvesi'ne katılacak.

13- Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Kırşehir Belediyesi ve esnafa ziyarette bulunacak, Astronomi Parkı, Uzun Çarşı ve Kalehöyük açılış töreni ile Gençlerle Demokrasi Buluşması'na katılacak, Yerköy Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla buluşup esnafı ziyaret edecek, AK Parti Yozgat Belediye Başkan adayı Celal Köse'nin proje tanıtım toplantısında yer alacak. 

14- Spor Toto Süper Lig'de 26. haftaya Atiker Konyaspor-Çaykur Rizespor, Akhisarspor-Kasımpaşa, Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Trabzonspor, Antalyaspor-Aytemiz Alanyaspor ve Beşiktaş-Göztepe maçlarıyla devam edilecek.

15- Basketbolda Türkiye'nin de yer aldığı, Çin'de düzenlenecek 2019 FIBA Dünya Kupası'nda grupların belli olacağı kura çekimi, Çin'in Shenzhen kentinde yapılacak.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.