1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 16-06-2018 / CUMARTESİ GÜNDEMİ
16-06-2018 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

16-06-2018 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

ANKARA

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da Seyhan Bulvarı'nda düzenlenecek mitinge katılacak.

2- Başbakan Binali Yıldırım, Tokat ve Sivas'ta düzenlenecek mitinglere iştirak edecek, İstanbul'da Alevi kanaat önderleri ile bayramlaşacak.

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Kağıthane'de partisinin ilçe teşkilatı ile bayramlaşacak, Darülacaze'yi, Sivas Kangal Külekli Köyü, Ordu Mesudiye Musalı Köyü ve Sivas Doğanşehir Söbüller Köyü derneklerini ziyaret edecek, yeni oy kullanacak seçmenlerle görüşecek ve kafeterya ziyaretleri gerçekleştirecek. 

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Gaziosmanpaşa'da bayramlaşma programına, Beşiktaş'ta Karanfilköy ve Dikilitaş mahalle mitinglerine katılacak, Arnavutköy Boğaziçi Spor Kulübü'nü ziyaret edecek, Arnavutköy-Bebek-Ortaköy sahilinde vatandaşlarla buluşacak, Ortaköy'de mahalle mitingi ve esnaf ziyareti yapacak.

4- CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İstanbul'da Beykoz, Üsküdar, Sancaktepe ve Pendik'te miting düzenleyecek.

5- Siyasi partiler arasında bayramlaşma ziyaretleri gerçekleştirilecek.

6- Yurt dışı seçmen kütüğüne kayıtlı seçmenler, Türkiye'de 24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanmaya başlayacak.

7- 2018 FIFA Dünya Kupası Rusya'da sürüyor.

- Organizasyonun üçüncü gününde C Grubu'nda Fransa-Avustralya, Peru-Danimarka, D Grubu'nda da Arjantin-İzlanda, Hırvatistan-Nijerya karşı karşıya gelecek.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.