1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 18'nci Manavgat Barış Suyu Festivali 5-7 Temmuz'da Yapılacak
18nci Manavgat Barış Suyu Festivali 5-7 Temmuzda Yapılacak

18'nci Manavgat Barış Suyu Festivali 5-7 Temmuz'da Yapılacak

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu sene 18'ncisi düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali'nin 5-7 Temmuz tarihleri arasında kent merkezinde yapılacağını belirtti.

A+A-

Antalya Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, bu sene 18'ncisi düzenlenen Manavgat Barış Suyu Kültür, Turizm, Sanat ve Gençlik Festivali'nin 5-7 Temmuz tarihleri arasında kent merkezinde yapılacağını belirtti.

        Şükrü Sözen, yaptığı açıklamada, ayrıca bu yıl 4'ncüsünü yapacakları Motosiklet Festivali'nin 27-30 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirileceğini bildirdi. Motosiklet Festivali'ne dünya ve ülke genelinde 2 bin motosiklet tutkunun katılacağını belirten Sözen, motor şov gösterilerinin ise Titreyengöl'de Boğaz Otel mevkiinde yapılacağını kaydetti. Sözen, festivalde sanatçı Haluk Levent'in konser vereceğini ayrıca dünyaca ünlü Macar şovmen Troger Mokus 3 gün boyunca gösteri yapacağını kaydetti.

        Bu yıl 18'ncisini gerçekleştirecekleri Manavgat Barış Suyu Kültür, Sanat, Turizm ve Gençlik Festivali'nin 5 Temmuz saat 18.00'de kortej yürüyüşü ile başlayacağını aktaran Sözen, festivalde Edip, Akbayram, Volkan Konak, Ebru Gündeş, Gülşen, Kutsi, Mehmet Erdem ile Anadolu Ateşi, Şaman Dans Grubu'nun sahne alarak 3 gün boyunca konserler vereceğini ve gösteri yapacağını kaydetti. Sözen, "Bu yıl barış suyu festivali ile motosiklet festivalini birer hafta ara ile yapacağız. 2 festivalinde geçmiş yıllarda yaşanan coşkunun bu yılda yaşatacağız. " diye konuştu.

        HERFORD CADDESİ BİR AY SONRA YAPILACAK

        Öte yandan Başkan Sözen, Türkiye-Almanya dostluk ve kardeşliğini pekiştirmeye yönelik yaptıkları Herford Caddesi'nin açılışını bir ay sonra yapacaklarını söyledi. Geçtiğimiz günlerde Almanya'nın Kuzey Ren Westfalye Eyaleti'nde bulunan kardeş belediyeleri Herford'da belediye meclis üyelerini ile birlikte uluslararası fuara katıldıklarını belirten Sözen, bir hafta süresince 130 ülkenin katımıyla yapılan Herford Fuarı'nda kardeş şehir halkına ve dünyanın değişik ülkelerinde gelen binlerce kişiye Manavgat'ın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerini tanıttıklarını kaydetti.

        Sözen, şunları kaydetti: "Kardeş şehrimiz için yaptığımız Herford Caddesi'nin açılışını bir ay sonra yapacağız. Herford Caddesi'nin açılışı için Herford Belediye Başkanı Bruno Wollbink, Başkan Yardımcısı Hans Zedler ve Herford Belediye Meclisi üyelerini davet ettik."

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.