1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 1922 Mütarekespor Şampiyonluğunu Kutladı
1922 Mütarekespor Şampiyonluğunu Kutladı

1922 Mütarekespor Şampiyonluğunu Kutladı

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ‘Tek amaç sosyal sorumluluk’ sloganıyla sosyal alanda büyük yankı uyandıran 1922 Mütarekespor, Bursa 2.

A+A-

Bursa’nın Mudanya ilçesinde ‘Tek amaç sosyal sorumluluk’ sloganıyla sosyal alanda büyük yankı uyandıran 1922 Mütarekespor, Bursa 2. Amatör Lig’de hedeflediği şampiyonluğunu futbolcularla birlikte düzenlediği özel gecede eğlenerek kutladı.

Mudanya Cavit Balık Restaurant’ta düzenlenen şampiyonluk gecesine, siyasi yöneticileri ile Burgazspor ve Mudanyaspor kulüplerinin yöneticilerinin yanı sıra TSYD Bursa Şube Başkanı İlhan Öztat, BASKF Başkan Vekili Sadi Saydam ve Bursasporlu eski milli futbolcu Sedat Özden, futbolcular ve eşleri katıldı.

1922 Mütarekespor Kulübü Başkanı Fatih Pulat, özverili çalışmalarıyla şampiyon olan sporcu ve yöneticileri kutladı. Futbolun günümüzde branş olmaktan çıkıp endüstriyel bir alan haline geldiğini kaydeden Başkan Pulat, “Futbol şiddet, şike, ırkçılık ve astronomik transfer ücretleriyle gündemi sürekli meşgul ediyor. Durum böyle olunca sporun gerçek kazanımı olan topluma sağlıklı bireyler yetiştirme, birlik ve beraberlik, dayanışma, dostluk, kardeşlik, centilmenlik duyguları maalesef akıllara gelmiyor.” dedi.

HER KÖYE 2 BİLGİSAYAR, 1 YAZICI

1922 Mütarekespor Kulübü olarak sosyal sorumluluk projelere devam edeceklerini belirten Pulat, Mudanya’ya bağlı 33 köydeki çocukların çağa ayak sağlayacağı teknolojiyle eğitim yapabilmelerini amaçladıklarını kaydederek, her köy okuluna iki bilgisayar ve bir yazıcı hediye etmeyi kararlaştırdıklarını söyledi.

Pulat, siparişleri verilen 72 bilgisayar, 36 yazıcının önümüzdeki günlerde muhtarlar aracılığıyla köy okullarına teslim edileceğini anlattı.

KUPAYI BAŞKANDAN ALDILAR

Konuşmaların ardından Bursaspor'un efsane kaptanlarından milli futbolcu Sedat Özden'e plaketle teşekkür eden Başkan Pulat, sezon boyunca zorlu mücadeleler sonrasında şampiyonluk ipini göğüsleyen ekibe teşekkür etti.

Şampiyonluk kupasını ise futbolcular ve teknik ekip, Mudanya Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Kartal Saldırış'ın elinden aldı. Futbolcular, kupa töreni sonrasında şampiyonluk pastasını davetlilerle birlikte kesti.
CİHAN

1922 Mütarekespor şampiyonluğunu kutladı

1922 Mütarekespor şampiyonluğunu kutladı

1922 Mütarekespor şampiyonluğunu kutladı

1922 Mütarekespor şampiyonluğunu kutladı

1922 Mütarekespor şampiyonluğunu kutladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.