1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 20 Yaş Altı Dünya Kupası Başladı, Taraftarın İlgisi Az
20 Yaş Altı Dünya Kupası Başladı, Taraftarın İlgisi Az

20 Yaş Altı Dünya Kupası Başladı, Taraftarın İlgisi Az

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası D Grubu'nun ilk maçı Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda Meksika ile Yunanistan milli takımları arasında gerçekleştirildi.

A+A-

FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası D Grubu'nun ilk maçı Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda Meksika ile Yunanistan milli takımları arasında gerçekleştirildi. Maçtaki taraftar sayısının azlığı hayal kırıklığına sebep oldu.

Türkiye'nin bu yıl ev sahipliğini yaptığı FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası maçları başladı. D Grubu'na ev sahipliği yapan Gaziantep Kamil Ocak Stadyumu'nda grubun ilk maçı Meksika ve Yunanistan arasında oynandı. Yunanistan'ın 2-1 kazandığı Gaziantep'teki açılış maçının bir bölümünü Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin de izledi. Az sayıda Meksikalı ve Yunan taraftarın yanında Türk futbolseverler de maçı izlemeye geldi. Ancak, stadyuma gelenlerin sayısı çok az olunca tribünde büyük boşluklar dikkat çekti.

Maçı izlemeye gelen taraftarlardan Ali İhsan Erdem isimli vatandaş, organizasyonun bir ayağının Gaziantep'te gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk yaşadığını belirtti. Ancak seyircinin maça ilgi göstermemesinden dolayı da üzüldüklerini ifade eden Erdem, böyle bir organizasyona katılımın yüksek olması gerektiğini dile getirdi. Enes Özdemir de Türkiye'de ilk defa düzenlenen turnuvaya futbolla yatıp futbolla kalkan Türk vatandaşların daha fazla ilgi göstermesini beklediğini vurguladı. CİHAN

20 Yaş Altı Dünya Kupası başladı, taraftarın ilgisi az

20 Yaş Altı Dünya Kupası başladı, taraftarın ilgisi az

20 Yaş Altı Dünya Kupası başladı, taraftarın ilgisi az

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.