1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 22-10-2018 / PAZARTESİ GÜNDEMİ
22-10-2018 / PAZARTESİ GÜNDEMİ

22-10-2018 / PAZARTESİ GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

1- Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde AK Parti Kadın Kolları Eğitim Programı'na katılacak, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Kabine Toplantısı'na başkanlık edecek.

2- TBMM Başkanı Binali Yıldırım, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi 2018-2019 Akademik Yılı Açılış Töreni ile Muhtarlar Günü dolayısıyla Parkmasal Sosyal Tesisleri'nde düzenlenecek öğle yemeğine iştirak edecek.

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Litai Otel'de Emek Çalıştayı'na katılacak, partisinin genel merkezinde CHP MYK toplantısına başkanlık edecek.

4- Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Hak-İş Konfederasyonunun 43. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenecek programa katılacak.

5- TBMM Milli Savunma Komisyonunda, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi görüşülecek.

6- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Genel Havacılık Terminali'nde düzenlenecek "Havadan Jeofizik Araştırmaları Projesi Tanıtımı"na katılacak

7- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Ürün Güvenliği Haftası" dolayısıyla KOSGEB'de düzenlenecek programa iştirak edecek

8- TÜİK, eylül ayı yurt dışı üretici fiyat endeksini açıklayacak.

9- Afganistandaki milletvekili seçimlerinin ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

10- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

11- Irak'ta hükümet kurma çalışmaları takip ediliyor.

12- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda öldürülmesinin ardından gelişmeler ve olayın dünyadaki yansımaları takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin Hava Harp Okulu'nda görevli subayların da aralarında bulunduğu 33'ü tutuklu 43 sanığın yargılanmasına, İstanbul 37. Ağır Ceza Mahkemesince devam edilecek. 

14- Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan'da sürüyor.

- Şampiyonanın üçüncü gününde serbest stil 70 ve 97, kadınlar 55 ve 59 kilolarda elemeler, serbest stil 57, 65, 79 ve 92 kilolarda ise repesaj ve madalya müsabakaları yapılacak.

15- Spor Toto Süper Lig'de 9. haftanın son maçında Trabzonspor ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Medical Park Stadı'nda karşı karşıya gelecek

16- Spor Toto 1. Lig'de 9. hafta Altınordu-Eskişehirspor, Adana Demirspor-Tetiş Yapı Elazığspor müsabakalarıyla tamamlanacak

17- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 3. haftanın son maçında Darüşşafaka Tekfen ile Bahçeşehir Koleji, Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda karşılaşacak.

18- TFF 3. Lig'de 9. haftanın son maçlarında 2. Grup'ta Karşıyaka-Osmaniyespor, 3. Grup'ta da Ankara Adliyespor-Anagold 24 Erzincanspor karşı karşıya gelecek.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.