1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 24 Kursiyere Evde Çocuk Bakımı Sertifikası
24 Kursiyere Evde Çocuk Bakımı Sertifikası

24 Kursiyere Evde Çocuk Bakımı Sertifikası

Terme Halk Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen evde çocuk bakımı kursu, sertifika töreniyle son buldu.

A+A-

Terme Halk Eğitim Müdürlüğünce düzenlenen evde çocuk bakımı kursu, sertifika töreniyle son buldu. 24 kadın kursiyerin aldığı evde çocuk bakımı eğitimi ilçede ilk olma özelliği taşıyor.

Samsun’un Terme ilçesinde 24 kadın kursiyere evde çocuk bakım sertifikası verildi. Kozluk Ulusoy Tesisleri'nde gerçekleştirilen törene Terme Kaymakamı Fahri Meral, Belediye Başkanı Ahmet Yirmibeşoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Aslan, Halk Eğitim Müdürü Semahat Türk, eşleri ve kursiyerler katıldı. Aldıkları eğitimin gururunu yaşayan kursiyerler sertifikalarını programa katılan protokolden aldı.

Programda konuşma yapan Halk Eğitim Müdürü Semahat Türk, “Yapılan teorik ve uygulama eğitimi sonunda kursiyerlerimiz çocukların gelişimi açısında her türlü bilgi beceri eğitimi sağlayarak çalışmaya hazır duruma gelmişlerdir. Program 4 ay sürmüş olup 344 saatlik evde bakım kursu şeklinde gerçekleşmiştir. 24 bayan arkadaşımız kursumuzu başarıyla bitirmiştir.” dedi. Türk, kursiyerlerin aldığı eğitimler sayesinde şimdiden çalışan anne ve babalardan çocuklarına bakmaları için iş teklifleri aldıklarını belirtti.

Sertifikalarını alan kursiyerleri tebrik eden Kaymakam Fahri Meral, "Bugün burada, düzenlenen bu kursların ne kadar önem arz ettiğini bir kez daha gözlemlemiş olduk. Kursa katkı sağlayan herkesi ve kursiyerleri başarılarından dolayı tebrik ediyorum." dedi. CİHAN

24 kursiyere evde çocuk bakımı sertifikası

24 kursiyere evde çocuk bakımı sertifikası

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.