1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 27-10-2018 / CUMARTESİ GÜNDEMİ
27-10-2018 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

27-10-2018 / CUMARTESİ GÜNDEMİ

Türkiye ve dünya gündemi, lider programları, etkinlikler ile bir bakışta bugünün gündemi.

A+A-

1- Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'daki Vahdettin Köşkü'nde, Suriye konulu dörtlü zirveye katılacak.

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kartepe Doğal Yaşam Merkezi ile İzaydaş Tehlikeli Atık Yakma Tesisi'nde incelemelerde bulunacak, Kocaeli Valiliği, Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

3- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bursa 4. Uluslararası Blok Mermer Fuarı'na katılacak.

4- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Adana'da çeşitli ziyaretlerde bulunacak, sektör toplantısı ile Tarım Lisesi fidan dikim törenine iştirak edecek.

5- Cumhurbaşkanlığı himayesinde İstanbul'da gerçekleştirilen 5. Türk Tıp Dünyası Kurultayı başlayacak. Kurultayın Açılış Programı ve TÜSEB-Aziz Sancar Bilim, Hizmet ve Teşvik Ödülleri Töreni gerçekleştirilecek.

6- Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğunda öldürülmesinin ardından gelişmeler ve olayın dünyadaki yansımaları izleniyor.

7- Dünya Güreş Şampiyonası Macaristan'da sürüyor.

- Şampiyonanın sekizinci gününde grekoromen stil 77, 97 ve 130 kilolarda elemeler ve yarı finaller, 60, 67 ve 87 kilolarda ise repesaj ve madalya müsabakaları yapılacak.

8- Spor Toto Süper Lig'de 10. haftaya Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Kasımpaşa, Atiker Konyaspor-Medipol Başakşehir, Antalyaspor-Trabzonspor maçlarıyla devam edilecek

9- Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde 4. haftaya Beşiktaş Sompo Japan-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep Basketbol-Fenerbahçe, TOFAŞ-Galatasaray müsabakalarıyla devam edilecek.

10- Voleybol Efeler Ligi'nde 3. haftanın ilk maçında Galatasaray ile Halkbank, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

AA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.