1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı
3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı

3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı

Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı 3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı İstanbul’da başladı!

A+A-

Türkiye’nin ev sahipliğini yaptığı 3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı İstanbul’da başladı. Conrad Otel’de düzenlenen ve iki gün sürecek çalıştaya Türkiye, Bulgaristan, Lübnan, Romanya Suudi Arabistan ve Ürdün’ün uyuşturucuyla mücadele birim başkanları katılıyor.

Küresel bir sorun haline gelen uyuşturucu madde kaçakçılığının masaya yatırılacağı ‘3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı’ Conrad Otel’de başladı. Çalıştayda özellikle sentetik uyuşturucu maddeler başta olmak üzere, uyuşturucu madde kaçakçılığı ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik alınması gereken tedbirler masaya yatırılacak. Bölgesel işbirliğini bir adım daha ileri götürmeyi amaçlayan programa Bulgaristan, Lübnan, Romanya Suudi Arabistan ve Ürdün’ün uyuşturucuyla mücadele birim başkanları katılıyor. Ev sahipliği yapan Türkiye adına da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya, Merkez Narkotik Müdürü Fazlı Gökçegöz, Narkotikten Sorumlu İstanbul Amniyet Müdür Yardımcısı Mahir Çakallı, İstanbul Narkotik Şube Müdürü Özcan Bulduk ile İstanbul Narkotik Şube Müdür Yardımcısı Murat Çelik çalıştay da yer alıyor.

İki gün sürecek olan programa katılan ülkelerin uyuşturucuyla mücadele yöntemlerini birbirine tanıtacağı ve uyuşturucu kaçakçılığı ile güncel verilerin paylaşılacağı öğrenildi.
CİHAN

3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı başladı

3. Uyuşturucuyla Mücadele Bölgesel Çalıştayı başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.