1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 3. Yıldırım Şiir Akşamları Düzenlendi
3. Yıldırım Şiir Akşamları Düzenlendi

3. Yıldırım Şiir Akşamları Düzenlendi

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, 3. Yıldırım Şiir Akşamları'nı düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe, çok sayıda vatandaşın yanısıra Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 22.

A+A-

Bursa'nın Yıldırım Belediyesi, 3. Yıldırım Şiir Akşamları'nı düzenledi. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki etkinliğe, çok sayıda vatandaşın yanısıra Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 22. dönem milletvekillerinden Faruk Ambarcıoğlu, belediye meclis üyeleri, AK Parti ilçe yöneticileri ve şiir okuyacak isimler katıldı.

Televizyoncu ve gazeteci Güzin Abraş’ın sunduğu etkinlikte Ambarcıoğlu, sunucular Akif Oktay ve Serpil Aslantürk, Ömer Aykan, Yadigar Ünver, Selçuk Öden, Ferit Bilge Gültekin, Gönül Aydemir Adıgüzel ve Başkan Keskin, çeşitli şiirler seslendirdi. Ardından sahneye çıkan Ali Saruhan ise Kazım Toprak, Samet Sayla ve Turhan Erdiren’in enstrümanları eşliğinde şarkılar söyledi. Programın sonunda bir konuşma yapan Başkan Özgen Keskin, “Yıldırım Şiir Akşamları etkinliğimizle edebiyata, şiire gönül vermiş birbirinden değerli isimler, hem kendilerinin hem de usta şiir yazarlarının eserlerini seslendiriyor.” dedi. Etkinlikte ayrıca Türkiye Kızılay Derneği Bursa Şubesi tarafından, kültür merkezinin fuaye alanında kan bağışı kabul edildi. CİHAN

3. Yıldırım Şiir Akşamları düzenlendi

3. Yıldırım Şiir Akşamları düzenlendi

3. Yıldırım Şiir Akşamları düzenlendi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.