1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 300 Birim Personeline E-yazışma Ve Döküman Sertifikası Verildi
300 Birim Personeline E-yazışma Ve Döküman Sertifikası Verildi

300 Birim Personeline E-yazışma Ve Döküman Sertifikası Verildi

Fırat Kalkınma Ajansı ve Elazığ Belediyesi işbirliğiyle belediye birim müdürlüklerinde çalışan yaklaşık 300 kişiye, e-yazışma ve döküman yönetim sistemi ve süreç yönetimi hakkında verilen eğitimlerin ardından sertifika dağıtım töreni yapıldı.

A+A-

Fırat Kalkınma Ajansı ve Elazığ Belediyesi işbirliğiyle belediye birim müdürlüklerinde çalışan yaklaşık 300 kişiye, e-yazışma ve döküman yönetim sistemi ve süreç yönetimi hakkında verilen eğitimlerin ardından sertifika dağıtım töreni yapıldı. Ajansın katkılarıyla Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü, Teftiş Kurulu Müdürlüğü ve Kalite Yönetim Sistem Proje Ofisi tarafından hazırlanan projeyle işlemler daha hızlı olacak.

Projenin koordinatörlüğünü yapan Belediye Teftiş Kurulu Müdürü Murat Alsu, eğitimlere yaklaşık 300 kişinin katıldığını ve bu konuda öncü bir kurum olduklarını ifade ederek, şimdiden birçok çevre belediyeden telefonlar aldıklarını kaydetti. En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu da eğitimden sonra personelin, çok daha hızlı ve kâğıt israfına yer vermeden hizmet sunacağını belirterek, katılımları için çalışanlara teşekkür etti. Konuşmaların ardından sertifikalar dağıtıldı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.