1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. 4 Gündür Haber Alınamayan Emekli, Derede Ölü Bulundu
4 Gündür Haber Alınamayan Emekli, Derede Ölü Bulundu

4 Gündür Haber Alınamayan Emekli, Derede Ölü Bulundu

Bursa’da, 4 gündür kendisinden haber alınamayan ve ailesinin polise ‘kayıp’ müracaatında bulunduğu kişi, derede ölü olarak bulundu.

A+A-

Bursa’da, 4 gündür kendisinden haber alınamayan ve ailesinin polise ‘kayıp’ müracaatında bulunduğu kişi, derede ölü olarak bulundu. Emekli olduğu öğrenilen 45 yaşındaki Bekir Koç’un cenazesi, Sivil Savunma Müdürlüğü Acil Müdahale Timi tarafından gerçekleşen operasyonla karaya çıkarıldı.

    Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi’nde annesiyle birlikte yaşayan Bekir Koç’tan 4 gündür haber alamayan ailesi polise kayıp müracaatında bulundu. Koç’un mahalle arkadaşları da bugün öğle saatlerinde Nilüfer Deresi boyunca arkadaşlarını aramaya çıktı. Mahalle sakinleri, dere içerisinde bir erkek cesedi görünce ‘155 Polis İmdat Hattı’nı aradı. Olay yerine gelen Bursa Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken cesedin dereden çıkarılması için Sivil Savunma Müdürlüğü’nden yardım istedi. Sivil Savunma Müdürlüğü Acil Müdahale Timi, Bekir Koç’un cenazesini yaklaşık bir saat süren operasyonla karaya çıkarttı. Cumhuriyet Savcısı olay yerinde inceleme yaptı. Bekir Koç’un cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

    Kurtarma çalışmalarını yerinde izleyen Bekir Koç’un arkadaşı Fevzi Öztürk ise gazetecilere yaptığı açıklamada, “Galiba dereden geçerken düşmüş. Soğuğun etkisiyle de donmuş. Zaten kendisi sara hastasıydı. Kendisinden 4 gündür haber alamıyorduk. Bugün aramaya çıktık. Bir arkadaşı salı günü aramış. Gelmiş buraya. Bekir Koç, ‘Ben seni görüyorum’ sen beni görmüyor musun?’ demiş. Son sözü bu olmuş” dedi. CİHAN

4 gündür haber alınamayan emekli, derede ölü bulundu

4 gündür haber alınamayan emekli, derede ölü bulundu

4 gündür haber alınamayan emekli, derede ölü bulundu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.