1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. 80 Çeşit Kahvaltı 10 Lira
80 Çeşit Kahvaltı 10 Lira

80 Çeşit Kahvaltı 10 Lira

Kayseri’de bir restoran müşterilerine haftanın iki günü 80 çeşit yiyecekle kahvaltı hizmeti veriyor.

A+A-

Kayseri’de bir restoran müşterilerine haftanın iki günü 80 çeşit yiyecekle kahvaltı hizmeti veriyor. Her tür yiyeceğin bulunduğu açık büfe kahvaltının fiyatını 10 lira olarak belirleyen restoran yetkilisi, insanların ailesiyle bir araya gelmesine fırsat tanımaya çalıştığına işaret ediyor.

2011 yılından beri Kartal Bulvarı Döner Kümbet karşısında hizmet veren Güner Restoran, cumartesi ve pazar günleri 10 TL'den sunulan 80 çeşit zengin açık büfe kahvaltı müşteriler tarafından büyük ilgi ve beğeni topluyor. İşletme müdürü Bayram Akan, yaklaşık bir yıldan beri uyguladıkları açık büfe kahvaltı hizmeti ile Kayseri’de büyük ilgi gördüklerini dile getirdi. Her Cumartesi ve Pazar günleri uyguladıkları 80 çeşit zengin açık büfe kahvaltının 10 TL’den müşterilere sunulduğunu belirten Akan, “Müşterilerimiz açık büfe kahvaltımızda aradıkları bütün kahvaltı çeşitlerini bulabiliyor. Açık büfe kahvaltımızda hem çeşitlerimiz oldukça zengin hem de fiyatımız çok ekonomik. Bu hizmetimizle Kayseri’de bir restoranda kahvaltı yapmayan kimsenin kalmamasını hedefliyoruz. Tüm Kayserilileri açık büfe kahvaltımıza bekliyoruz.” dedi.

İşletme müdürü Bayram Akan, hafta sonu uyguladıkları açık büfe kahvaltının hafta içinde 20 çeşitten oluşan serpme kahvaltı şeklinde 12 TL'den, 13 çeşitten oluşan kahvaltı tabağı şeklinde ise 9 TL'den servis edildiğini vurguladı. CİHAN

80 çeşit kahvaltı 10 lira

80 çeşit kahvaltı 10 lira

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.