1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ab Bakan Yardımcısı Büyükkaya’dan Vali Öztürk’e Ziyaret
Ab Bakan Yardımcısı Büyükkaya’dan Vali Öztürk’e Ziyaret

Ab Bakan Yardımcısı Büyükkaya’dan Vali Öztürk’e Ziyaret

Erzurum’a gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr.

A+A-

Erzurum’a gelen Avrupa Birliği Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya ve Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Cangir Program öncesinde Vali Sebahattin Öztürk’ü ziyaret ettiler.

        Erzurum'da Avrupa Birliği Bakanlığı’nın Adalet Bakanlığı ve Türkiye Barolar Birliği ile işbirliği içerisinde yürüttüğü, İngiltere Büyükelçiliği tarafından Avrupa’yı Birleştirme Programı kapsamında desteklenen 'Avukatlar için Yargı ve Temel Haklar Projesi' toplantısı düzenlendi. Toplantı için Erzurum'a gelen Bakan Yardımcısı Büyükkaya, Vali Öztürk’ü ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Büyükkaya, daha önce milletvekili olduğu dönemde Erzurum’a geldiğini, Erzurum’un kalkınmasıyla ilgili çalışmalar yaptığını ve raporlar hazırladığını belirterek, Erzurum’un kurtuluşunu karda gördüğünü söyledi. Büyükkaya beyaz altın diye nitelendirdiği kara Erzurumluların sahip çıkmalarını ve iyi değerlendirmelerini istedi.

    Vali Sebahattin Öztürk, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Dr. Alaattin Büyükkaya, Avrupa Birliği Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Mehmet Cangir ve diğer misafirlerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Erzurum hakkında konuklarına bilgiler verdi. Ziyarette Vali Yardımcısı Mehmet Gök, Türkiye Barolar Birliği Genel Başkan Yardımcısı Berra Besler, Erzurum Baro Başkanı Faruk Terzioğlu ve İngiltere’nin Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Peter Berger de hazır bulundular. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.