1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Acemi Gönüllüler Polis Radyosuna Konuk Oldu
Acemi Gönüllüler Polis Radyosuna Konuk Oldu

Acemi Gönüllüler Polis Radyosuna Konuk Oldu

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne (GHSİM) bağlı gençlik merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren Acemi Gönüllüler, 94.

A+A-

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne (GHSİM) bağlı gençlik merkezleri bünyesinde faaliyet gösteren Acemi Gönüllüler, 94.6 frekansından yayın yapan polis radyosunun canlı yayın konuğu oldu.

Polis radyo sunucusu Enes Okumuş’un ‘Yaşama Dair’ programında soruları cevaplayan Acemi Gönüllüler Başkanı Muhammet Ataibis ve üyeleri projeleri hakkında bilgi verdi. GHSİM bünyesinde topluma faydalı bir grup oluşturduklarını söyleyen başkan Ataibis, “Grubumuz üniversiteli ve liseli gönüllü gençlerden oluşuyor. Yıl içerisinde belirli gün ve haftalarla ilgili olarak çeşitli faaliyetler düzenledik. Bu hafta da Polis radyosunun konuğuyuz. Radyo uzun bir aradan sonra tekrar dinleyicileriyle buluştu. Radyo aracılığıyla buradan çağrıda bulunuyorum. Gönüllü herkesi grubumuza bekleriz. Yıl içerisinde hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir. ” dedi.

Acemi Gönüllülere çalışmalarından dolayı başarılar dileyen sunucu Enes Okumuş’ta program kapsamında Erzurum’da gençler ile ilgili projeler yapan grup ve kulüplere ağırlık verdiklerini kaydetti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.