1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Acıpayam Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Köy Okuluna Kitap Bağışı
Acıpayam Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Köy Okuluna Kitap Bağışı

Acıpayam Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Köy Okuluna Kitap Bağışı

Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Acıpayam Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, Yolçatı Kızılyer Köyü İlköğretim Okulu'na bin 450 adet kitap bağışladı.

A+A-

Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Acıpayam Anadolu Lisesi'nin öğrencileri, Yolçatı Kızılyer Köyü İlköğretim Okulu'na bin 450 adet kitap bağışladı. Öğrenciler, kitapları Okul Müdürü Bülent Özoğuz'a teslim etti. Teslim törenine Kaymakam Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, Garnizon Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Anadolu Lisesi Müdürü Talat Tokyay, öğretmenler, öğrenciler ve dier vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Müdür Özoğuz, ütüphanelerinde kitap sayısı ve çeşitliliğinin çok az olduğunu belirterek, "Şu an kütüphanemizde 3 bin 200 adet kitap bulunmaktadır. Desteklerini esirgemeyen Kaymakamlığımız, Belediyemiz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz, Acıpayam Anadolu Lisesi öğrencileri ve bize destek veren köy halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Kaymakam Kalkar ise eğitimde Acıpayam'ın iyi bir seviyede olduğunu belirterek, "Daha iyi seviyelere çıkması için tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimiz büyük çaba gösteriyor. Bu kapsamda kendilerinin sahip olduğu imkanları buradaki kardeşleriyle paylaşan Anadolu Lisesi öğrencilerini kutluyorum. Kütüphanenin okulumuza, öğrencilerimize ve köyümüze hayırlı olmasını diliyorum." şeklinde konuştu.

Daha sonra protokol ve öğrenciler tarafından açılan kütüphane gezildi. Öğrenciler, kütüphane konulu şiirler seslendirip halk oyunları oynadı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.