1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu'nda Resim Sergisi Açıldı
Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulunda Resim Sergisi Açıldı

Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu'nda Resim Sergisi Açıldı

Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Mehmet Manisalı Anaokulu'nda, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açıldı.

A+A-

Denizli'nin Acıpayam ilçesindeki Mehmet Manisalı Anaokulu'nda, öğrencilerin yaptığı resimlerden oluşan bir sergi açıldı. Açılış törenine Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Erdem, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, İl Milli Eğitim Denetmeni İbrahim Yapar, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, Mal Müdürü Mustafa Ekinci, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Zühtü Dağtekin, daire ve kurum amirleri, öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Programa özel misafir olarak, okulun yapılmasına katkıda bulunan işadamı Mehmet Manisalı ve annesi Aliye Manisalı da davet edildi. Törenden önce Manisalı ve annesine, Kaymakam Kalkar tarafından hediye ve teşekkür belgesi verildi. Serginin açılışına gelenlere teşekkür eden Anaokulu Müdürü Dudu Kurban, "Yıl sonu etkinliklerimiz çerçevesinde, öğrencilerimizin hazırlamış olduğu resim ve el sanatları eserlerini sergilemekten mutluluk duyuyoruz." dedi. Ardından Kaymakam Kalkar, Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem ve işadamı Manisalı tarafından açılış kurdelesi kesilerek sergi gezildi. Uğur Kalkar, emeği geçen öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek, "Acıpayam, eğitimdeki başarılarıyla her türlü övgüyü ve eğitim alanında her türlü yatırımı hakeden bir ilçe. Hayırseverlerimizin de bu anlamda desteklerinin artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Bu vesileyle bu okulu ilçemize kazandıran Mehmet Manisalı Beyefendi'ye, şahsım ve ilçem adına teşekkürlerimi sunuyorum." şeklinde konuştu. Serginin gezilmesinden sonra misafirlere ikramda bulunuldu. CİHAN

Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu'nda resim sergisi açıldı

Acıpayam Mehmet Manisalı Anaokulu'nda resim sergisi açıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.