1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adana, Kadın Girişimcilerin En Fazla Olduğu Şehirlerden Biri
Adana, Kadın Girişimcilerin En Fazla Olduğu Şehirlerden Biri

Adana, Kadın Girişimcilerin En Fazla Olduğu Şehirlerden Biri

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Adana’nın kadın girişimci sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük kentlerinden biri olduğunu söyledi.

A+A-

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Adana’nın kadın girişimci sayısı bakımından Türkiye’nin en büyük kentlerinden biri olduğunu söyledi. Özden, “Bu değerimizi ortaya çıkaracak bir çalışma dönemine girmeye hazırlanıyoruz.” dedi.

TOBB Adana Kadın Girişimciler İcra Kurulu üyeleriyle Adana Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Özden, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çalışkan, ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç ve ATB Genel Sekreteri Mustafa Hızlı’yla görüştü.

Adanalı iş kadınlarının en büyük mesleki yapılanmasının Adana KGK olduğunu hatırlatan Özden, “Sorunlarımızı bu kurulda tespit edeceğiz. Çözüm önerilerini yine bu kurulumuz sunacak. Daha yaşanılabilir bir kent için kadın perspektifinden bakmaya, yönetim kadrolarında kadına daha fazla yer vermeye ihtiyacımız var. Mesleğinde, işinde çok başarılı olmuş, Adana KGK üyesi olmaya hak kazanmış 240 üyemizle kentimiz için çalışacağız.” dedi.

ATB Başkanı Muammer Çalışkan da TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu’nun koordinatör odası olarak kadınlara her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Ziyarette KGK Başkan Yardımcıları Aysel Eyüboğlu, Süheyla Gergin, Özden Hozatlı ve KGK İcra Kurulu Üyesi Zeynep Kırılmış hazır bulundu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.