1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adana Demirspor, Mesut Saray İle Anlaştı
Adana Demirspor, Mesut Saray İle Anlaştı

Adana Demirspor, Mesut Saray İle Anlaştı

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor, Tavşanlı Linyitspor’dan Mesut Saray'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

A+A-

PTT 1. Lig’de Adana Demirspor, Tavşanlı Linyitspor’dan Mesut Saray'ı 2 yıllığına renklerine bağladı.

        Tesislerde düzenlenen imza töreninde Profesyonel Spor Dallarından Sorumlu Yönetici Şerif Güler, dış transferde ilk anlaşmayı Mesut Saray ile yaptıklarını açıkladı. Transfer çalışmalarını ciddi bir şekilde sürdürdüklerini hatırlatan Güler, iç transferde istedikleri futbolcularla fire vermeden anlaşacaklarını belirtti.     Güler, Brezilyalı oyuncu Juninho ile yüzde 99 ölçüde anlaşacaklarını kaydetti.

        Mesut Saray ise çok sevdiği bir camiaya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Adana Demirspor camiasına hep birlikte çok büyük hizmetler vereceklerini anlatan Saray “Birçok Süper Lig takımı istemesine rağmen ben ‘Adana Demirspor’ dedim. Bu camiaya beni kazandıran Kulüp Başkanı Mustafa Tuncel ve diğer yöneticilere teşekkür ederim.” dedi.

        İç transferde Erçağ ile görüştüklerini dile getiren Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz ise “Çok önemli futbolcularımızdan Erçağ Evirgen bugün Adana’ya geldi. Görüşmelerimizi sürdürürken annesinin rahatsızlandığı haberi geldi. Bu nedenle Erçağ hemen Tekirdağ’a döndü. Erçağ’ın kalbi Adana Demirspor’la. Kendisiyle anlaşacağız.” diye konuştu.

        Bu arda mavi-lacivertli kulübün yeni transferi Mesut Saray, Özel Adana Algomed Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçti. Algomed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Doktor Arif Akgül, Mesut’un tüm kontrollerinin yapıldığını, herhangi sağlık sorununun bulunmadığını açıkladı.

        İmza töreninde Kulüp Başkan Vekili Aziz Kaya, Hukuk İşleri Sorumlusu Müslüm Susar, Yurt Dışı İlişkiler Sorumlusu Yücel Tekcan ve Stadyum ve Taraftar Sorumlusu Mahmut Sami Zedelenmez de hazır bulundu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.