1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Adana Esnaf Odaları İle Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı
Adana Esnaf Odaları İle Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Adana Esnaf Odaları İle Garanti Bankası Arasında Kredi Protokolü İmzalandı

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Garanti Bankası arasında düşük faizli kredi protokolü imzalandı. ESOB Kocavezir Eğitim ve Hizmet...

A+A-

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ESOB) ile Garanti Bankası arasında düşük faizli kredi protokolü imzalandı.

ESOB Kocavezir Eğitim ve Hizmet Binası’ndaki törende Birlik Başkanı Kazım Barışık ile Garanti Bankası Çukurova Bölge Müdürü Hakan Öğer, Gazipaşa Şubesi Müdürü Sevil Onat protokole imza attılar.

Garanti Bankası Çukurova Bölge Müdürü Öger, esnaf ve sanatkârın Adana merkezde bulunan 22 şubeden ilgili kredi başvurusunu yapabileceğini ifade etti.

Garanti Bankası Gazipaşa Şube Başkanı Sevil Onat da yapılan anlaşma çerçevesinde birliğe bağlı odaların üyelerine uygun vade ve faiz oranıyla kredi verileceğini söyledi. Birliğin 153 bini aşkın üyesinin ihtiyaç duydukları krediyi Garanti Bankası’ndan alabileceklerini aktaran Onat, işletmelerin kredi kapsamında, KOBİ destek paketleri ve yenilikçi ürünlerden de faydalanabileceklerini kaydetti.

Birlik Başkanı Kazım Barışık ise ekonominin bel kemiği olan küçük esnaf ve sanatkârın desteklenmesi ve kollanması gerektiğini söyledi. Barışık, “Esnafımızın en önemli özelliklerinden birisi kanaatkâr olması ve devletinden bir şey istememesidir. Kendi yağında kavrulur, vergisini verir ve üzerine düşen vatandaşlık görevini yerine getirir. İstihdam sağlar, ülke ekonomisinin can damarıdır. Teşviki hep sanayici ve iş adamları alır, ancak esnaf ve sanatkâra bu konuda bir şey düşmez. Bu protokolün hayırlı olmasını diliyorum. Alınan krediler yerinde ve iyi kullanıldığında mutlaka iyi işlerin yapılmasını sağlar.” diye konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra protokol her iki tarafın imzalamasından sonra hayata geçirilmiş oldu.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.