1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adana Kgk Başkanı Özden: Osb Adana’nın En Değerli Mücevheri
Adana Kgk Başkanı Özden: Osb Adana’nın En Değerli Mücevheri

Adana Kgk Başkanı Özden: Osb Adana’nın En Değerli Mücevheri

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde kadın girişimci ve çalışan sayısını artıracak projeler geliştireceklerini söyledi.

A+A-

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde kadın girişimci ve çalışan sayısını artıracak projeler geliştireceklerini söyledi. Özden, “OSB Adana’nın en değerli mücevheri.” dedi.

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü’yü İcra Kurulu Üyeleriyle ziyaret eden Özden, OSB’nin Adana’nın en değerli mücevherlerinden biri olduğunu belirtti. Öden, “Adana’yı tanıtırken gurur duyacağımız en önemli eserlerden biri OSB’miz oldu. Yaklaşık 1 milyar dolarlık ihracat yapma başarısı gösteren böylesi bir eserin meydana getirilmesine katkı sağlayan herkese minnettarız. Bölgemizin yatırım imkanlarını tanıtarak yatırımcı sayımızı çoğaltmaya yardımcı olmak istiyoruz. Türkiye’nin 81 kentinde kurulumuzun başarılı kadın girişimcileri var. Onlara Adana OSB’yi anlatıp, yatırım yapmalarını sağlayacağız.” dedi.

İKİNCİ KUŞAK GÖREVDE

OSB’de kadın girişimci sayısının artması kadar kadın çalışan sayısının artması konusuyla da yakından ilgileneceklerini belirten Özden, bu alanda OSB Bölge Müdürlüğü’yle projeler geliştirmeyi hedeflediklerini söyledi. Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü ise bölgede yer alan fabrikaların birçoğunda ikinci kuşağın işleri devraldığını, gençler arasında çok sayıda kadın girişimcinin yer almasının sevindirici olduğunu söyledi. Kadın yöneticilerin ağırlıklı olarak bulunduğu işletmelerin daha hızlı kurumsallaştığına inandığını belirten Başkan Sütçü, “TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu’yla gerçekleştireceğimiz projelerle hem kadın sanayici sayımızı hem de kadın çalışan sayımızı artırmayı hedefliyoruz.” dedi.

EN UCUZ PARSEL BİZDE

TOBB Adana Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Esra Özden ve İcra Kurulu üyelerine OSB’nin son durumuyla ilgili bilgi veren Sütçü, “İddia ediyoruz. Adana OSB kadar imkanlara sahip olup da parsel bedeli daha ucuz olan başka bir OSB yok. Türkiye genelindeki TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi hanımlara sizler aracılığıyla seslenmek istiyorum. Gelin bölgemizde yatırım yapın. Zaten onlarca ayrıcalığımız var. Buna kadına yönelik pozitif ayrımcılığımızı da ekleriz” diye konuştu.

Adana Hacı Sabancı OSB ziyaretinde TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcıları Aysel Eyüboğlu, Süheyla Gergin, İcra Kurulu Üyeleri Esma Yaldız ve Samia Yasavur da hazır bulundu. Kurul Üyeleri OSB Genel Sekreteri Mustafa Keskin’le de önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek projelerle ilgili görüş alışverişinde bulundu.
CİHAN

Adana KGK Başkanı Özden: OSB Adana’nın en değerli mücevheri

Adana KGK Başkanı Özden: OSB Adana’nın en değerli mücevheri

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.