1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Adana'da Bir Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi
Adanada Bir Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Adana'da Bir Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Adana’da polisin 20 günde yaptığı 46 uyuşturucu operasyonunda, 68 kişi göz altına alınırken; yaklaşık bir ton uyuşturucu ele geçirildi!

A+A-

Adana’da polisin 20 günde yaptığı 46 uyuşturucu operasyonunda 68 kişi göz altına alınırken, yaklaşık bir ton uyuşturucu ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik olarak 20 günde 46 ayrı operasyonda 68 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların ev, araç ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda ise 904 bin 937 kilogram uyuşturucu ele geçirildi.

Söz konusu şahısların değişik illerden temin ettikleri uyuşturucu maddelerini gerek kilogramlık, gerekse kullanıma hazır ( fişek tabir edilen ) paketler halinde hazırladıklarını tespit eden ekipler, uyuşturucu piyasaya sürülemeden ele geçirmiş oldu.

Emniyetten yapılan açıklamada, uyuşturucu kullanımının ve ticaretinin önlenmesi için eğitimlerin, üretilen projelerin, alınan polisiye tedbirlerle gerçekleştirilen operasyonların önemli olduğu belirtilirken, ekiplerin; gençleri bu sonu olmayan yoldan kurtarmak için de zaman ve mekân sınırı tanımadan en iyisini yapmak için çabaladığı belirtildi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.