1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu
Adanada kaçak akaryakıt operasyonu

Adana'da kaçak akaryakıt operasyonu

Adana'da 1 milyon lira tutarında kaçak akaryakıt ve madeni yağ ele geçirildi!!

A+A-

Adana’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda, piyasa değeri yaklaşık bir milyon lira olan 22 bin 500 litre kaçak akaryakıt ve 6 bin litre madeni yağ ele geçirildi!

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, merkez Seyhan ilçesi Zeytinli Mahallesi’nde Hatay’dan gelen TIR’lardan ve kamyonlardan temin edilen kaçak akaryakıtı, bitkisel yağ ve inceltici ile karıştırmak suretiyle markersiz akaryakıt elde edildiği, aynı zamanda çeşitli petrol şirketlerinin logo ve ambalajlarını kullanmak suretiyle değişik ebatlardaki ambalajlar içerisinde sahte motor yağlarını piyasaya sürüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine yapılan operasyonda; A.S. ve çocukları M.S. ve K.S.’ye ait ev ve eklentileri ile Zeytinli Mahallesi’nde bulunan yediemin deposunda piyasa değeri yaklaşık bir milyon lira olduğu tespit edilen, 22 bin 500 litre kaçak akaryakıt, 6 bin litre madeni yağ ele geçirildi. Yine aynı yerde, değeri 100 bin lira olduğu tahmin edilen, bir yağ dolum makinesi, 4 barkot baskı makinesi, bir kapak baskı makinesi, bin 390 yağ tenekesi, 33 bin boş plastik yağ ambalajı, 178 dolu plastik yağ ambalajı, 560 karton koli bulundu.

Ele geçirilen akaryakıt ve madeni yağlar İl Özel İdare Genel Sekreterliği’ne, diğer malzemeler ise yediemine teslim edilirken, şahıslar gözaltına alındı.

a2.20130624151446.jpg

ap.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.