1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adana'ya 2.5 Yılda 23 Köprü Yapıldı
Adanaya 2.5 Yılda 23 Köprü Yapıldı

Adana'ya 2.5 Yılda 23 Köprü Yapıldı

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2.5 yılda inşa ettikleri 23 köprünün şehre büyük kazanımlar sağlayacağını kaydetti.

A+A-

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, 2.5 yılda inşa ettikleri 23 köprünün şehre büyük kazanımlar sağlayacağını kaydetti.

Önemli proje ve altyapı çalışmalarını denetleyen Zihni Aldırmaz, Yüreğir Sarıçam Deresi üzerindeki araç köprüsünün kısa sürede tamamlanarak trafiğe açılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Belediye ekiplerinin şehrin 100’den fazla noktasında insanüstü gayretle çalışma yürüttüğünü bu çalışmaların Adana’da yaşayan 2.5 milyon insanı yakından ilgilendirdiğini ifade eden Aldırmaz, “Gece gündüz aralıksız süren çalışmalar, daha çağdaş ve yaşanabilir bir Adana için gerçekleştiriliyor. Birkaç hafta önce bu köprüye geldiğimde yapım çalışmaları son aşamadaydı, görüldüğü gibi bugün araç trafiğine açılmış. Göreve geldiğim günden bu yana Adana’ya 23 yeni köprü kazandırdık. Sarıçam ve Kozan yolunun D-400 karayoluna bağlantısını sağlayan bu köprü Yüreğir’e ve Adana’ya hayırlı olsun.” dedi.

Yapımı kısa sürede tamamlanan köprünün Asri Mezarlığın karşısından açılan yolu önce Sarıçam’a ardından Kozan yoluna bağlayacağını vurgulayan Aldırmaz, köprünün Yüreğir ve şehir trafiğini de rahatlatacağını sözlerine ekledi.

Zihni Aldırmaz Kıyıboyu Caddesi’ndeki DSİ sulama kanalı üzerinde yapımı devam eden bir başka köprü inşaatında da incelemelerde bulundu.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.