1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Adıyaman Eğitimde Atağa Kalktı, 24. Okulun Temeli Atıldı
Adıyaman Eğitimde Atağa Kalktı, 24. Okulun Temeli Atıldı

Adıyaman Eğitimde Atağa Kalktı, 24. Okulun Temeli Atıldı

Adıyaman'ın Hasancık beldesinde 8 derslikli ortaokulun temeli törenle atıldı. Törene; Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, Salih Fırat, Belediye Başkanı M.

A+A-

Adıyaman'ın Hasancık beldesinde 8 derslikli ortaokulun temeli törenle atıldı. Törene; Vali Mahmut Demirtaş, Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Mehmet Erdoğan, Murtaza Yetiş, Salih Fırat, Belediye Başkanı M. Necip Büyükaslan, kurum amirleri, siyasi parti başkanları ve vatandaşlar katıldı

Törende konuşan Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, 2013 yılında il genelinde şimdiye kadar 24 tane okulun temelini attıklarını belirterek “Bu yıl toplam 42 tane ilkokulun temelini atacağız. Eğitim çok önemli. Hükümet olarak insana hizmette sınır tanımayan bir iktidarız. 2002 yılında Adıyaman’da toplam derslik sayısı bin 547 idi. Biz sadece 2013 yılında il genelinde 440 dersliğin temelini atacağız. Temelini attığımız ve atacağımız bu okullarla birlikte il genelinde eğitimde çok iyi noktalara geleceğimize inanıyorum. Bu okulumuzun Hasancık Beldemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Mahmut Demirtaş ise, 2013 yılında 24. okulun temelini attıklarını belirterek, "Bu Adıyaman için çok önemlidir. Adıyaman’ın eğitim problemlerini çözeceğimize inanıyorum. Eğitimde başarıyı mutlaka sağlayacağız. Hedefimiz 2015 yılında Adıyaman’da ikili eğitimden, tekli eğitime, sınıflarında 25 kişi olduğu bir eğitim sistemidir. Adıyaman’a çok hayırlı hizmetler yapacağımıza inanıyorum. Temeli atılan mevcut okulların bitirilerek hizmete girmesiyle birlikte bu hedefi yakalayacağımıza ve Adıyaman’da eğitim seviyesinin daha üst noktalara taşınacağına inanıyorum.” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından 8 derslikli Hasancık Beldesi Ortaokulun temeli kurban kesilerek atıldı.

CİHAN

Adıyaman eğitimde atağa kalktı, 24. okulun temeli atıldı

Adıyaman eğitimde atağa kalktı, 24. okulun temeli atıldı

Adıyaman eğitimde atağa kalktı, 24. okulun temeli atıldı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.