1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Afyonkarahisar’da Sit Alanındaki Mahallere Kanalizasyon Yapılıyor
Afyonkarahisar’da Sit Alanındaki Mahallere Kanalizasyon Yapılıyor

Afyonkarahisar’da Sit Alanındaki Mahallere Kanalizasyon Yapılıyor

Afyonkarahisar’da sit alanı içerisinde bulunan 18 mahallede altyapı çalışması başlatıldı.

A+A-

Afyonkarahisar’da sit alanı içerisinde bulunan 18 mahallede altyapı çalışması başlatıldı. Bu mahallelere ilk kez kanalizasyon döşenip, içme suyu hatları değiştirildi.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, söz konusu mahallelerde sağlıksız koşullarda hayat sürdürülmemesi için bu çalışmayı başlattıklarını, esnaf ve vatandaşlardan biraz daha sabır göstermelerini istedi. Çalışmalarda kurumlar arası işbirliğine büyük önem verdiklerini belirten Çoban, “Eskiden, 'kurumlar uzlaşamıyor, biri geliyor biri gidiyor' deniyordu. Ancak şu anda çalışmalar tam bir iş birliği içerisinde yapılıyor. Belediyemiz içme suyu ve kanalizasyon çalışmalarını yapıyor, TEDAŞ elektrik hatlarını yer altına alıyor, doğalgaz hattı döşeniyor. Ancak herkes aynı anda çalışamıyor ve işler zamanla oluyor.” dedi.

Öte yandan şehir merkezine 3 bin kişilik kapalı spor salonu yapılması için Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'tan söz aldıklarını belirten Çoban, “İnşallah Sağlık Bakanlığı'ndan pürüz çıkmazsa eski Kocatepe Devlet Hastanesinin bulunduğu alana 3 bin kişilik kapalı spor salonu ile gençlik merkezi yaptırmayı arzu ediyoruz.” ifadelerini kullandı. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.