1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. AĞLAYARAK OKUDU!..
AĞLAYARAK OKUDU!..

AĞLAYARAK OKUDU!..

Seda Sayan'dan Müslüm Baba'ya Büyük Vefa

A+A-

Seda Sayan, Müslüm Gürses'e verdiği sözü tuttu. Sayan, Müslüm Baba'nın sağlığında düet yapmayı çok istediği parçayı, merhum sanatçının adına çıkacak albümde okumak için Amerika tatilini yarıda kesip stüdyoya girdi!

Bir süre önce yaşama veda eden arabesk müziğin güçlü sesi Müslüm Gürses’in vefatından önce Seda Sayan’a “Seninle mutlaka bir düet yapmalıyız” dediği ortaya çıktı. Gürses’in ömrü, Sayan’la düet yapmaya yetmedi. Ancak Seda Sayan ‘Yaprak Gibi Düştüm’ şarkısını seslendirmek için Amerika tatilini yarıda keserek stüdyoya girdi.

Parça, Gürses’in seslendirdiği ve en çok sevdiği 42 şarkıdan oluşan ‘En Baba Şarkılar’ isimli albümde yer alacak. Yakında müzik marketlerde yer alacak albümde seslendirdiği şarkının klip çekimleri için hazırlıklara başlayan Seda Sayan “Müslüm Baba ile çok uzun zaman önce birlikte konser programı tasarlamıştık, bir türlü hayata geçiremedik.

Bu arada bana ‘seninle bir albüm yapalım, birlikte okuyalım’ diyordu, hatta ‘bak bu şarkı sana çok yakışır’ diyerek Yaprak Gibi Düştüm’ü mırıldanırdı. Sağlığında kısmet olmadı, onun bu isteğini severek kabul ettim ve şarkıyı gözyaşları içinde okudum” dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.