1. YAZARLAR

  2. Aykut Onur KALAYCI

  3. BİR MÜDÜRÜN HUKUK MÜCADELESİ
Aykut Onur KALAYCI

Aykut Onur KALAYCI

Yazarın Tüm Yazıları >

BİR MÜDÜRÜN HUKUK MÜCADELESİ

A+A-

BİR MÜDÜRÜN HUKUK MÜCADELESİ

- AMERİKA'NIN BİTMEYEN TÜRKİYE SEVDASI -

ALMANDAN DOST, AYIDAN POST OLMAZ!

Alman'ın, Amerikalı'nın, Fransız'ın veya adları küresel güç olmuş süper ülkeler dediğimiz ülkelerin kanlı oyunudur bu. Dünyanın herhangi bir coğrafyasında özellikle de ekonomik anlamda güçlenen, sizinle rekabet ortamına girmeye çalışan yeni bir ülke doğuyorsa onu yerle bir etmek, en acımasız savaş oyunlarını o ülke üzerinde tatbik etmek o süper güç dediğimiz ülkelerin birincil dış politikalarıdır. Yapılacak şey bellidir. Ya ayağa kalkmaya çalışan o ülkede sen-ben yani kardeş kavgası çıkartacaksın ya da o ülkede bir terör örgütü inşa edip, besleyip, büyüteceksin... İşte yıllardır Türkiye üzerinde oynanan oyun, dış politika da budur. Süper güç ülkelerinin kanlı oyunu vatan topraklarımızda en acımasız şekilde sahneye konulmuştur.

ALMAN MENŞELİ PATLAYICILARI KİM KULLANIYOR?

Nedir bu oyun..! İşte 40 yıldır bebek kanı dökecek kadar gaddarlaşmış kalleş terör örgütü PKK. Bakın örgütün silahının, Mehmedin kanını akıtırken kullandığı patlayıcının markasına. O markada Alman Genelkurmayının imzasını bulacaksınız. Yakın tarihten örnek verelim... Kim besliyor Suriye'deki, Irak'ta ki bu örgütü. Daha iki-üç ay önce silaha boğan kim bu terör örgütünü, Amerika... Yalnız bu coğrafyada mı yetiştirip, büyütüyorlar bu örgütü. Hayır...! Kendi ülkelerinde himaye edecek kadar da gözleri dönmüş açık açık yapıyorlar terörü beslemeyi. Alın size Fransa ve tabi ki Almanya'yı...Bu örgütün bürolarını da görürsünüz her türlü eylemini de bu ülkelerde.. Gelelim en son taşerona...

FETÖ'YÜ DE SİZ BESLİYORSUNUZ!

Kimdir bu süper güçlerin en son taşeronu, FETÖ ! 15 Temmuz 2016 da sahneye koydukları kanlı darbe girişiminin de mimarları, hazırlayıcıları bu ülkelerdir. Darbe öncesi de 7 Şubat'ta MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın FETÖ'cü savcı Sadrettin Sarıkaya tarafından ifadeye çağrılması, 17-25 Aralık operasyonları ülkemizi, halkın oyu ile iktidara gelmiş bir siyasi partiyi yıkmaya yöneliktir. Diyecek siniz ki yıkıldık mı? Allah'a çok şükür dimdik ayaktayız, yolumuza devam ediyoruz. Düşmana karşıda teyakkuzdayız. Ama düşmanda boş durmuyor. ABD Türkiye'ye dişini geçiremeyince Reza Zarraf dosyasını ısıtıp, ısıtıp önümüze koyuyor. İşte son örnek eski Bakan Zafer Çağlayan hakkında çıkarılan tutuklama kararı. Demezler mi sana ey Amerika, Almanya yahu siz terör örgütüne silah sağlıyorsunuz kimi neden tutukluyorsunuz? Aslında uluslararası mahkemelerde yargılanması gereken kimler siz değil misiniz? Şimdi bir de Rusya'dan S-400'leri alıyoruz ya bitmek bilmez artık bunların entrikaları, oyunları. İyice kaşıyıp, kanatmaya çalışacaklar yarayı. Ama nafile. Çünkü herkes biliyor ki, Türkiye güçleniyor, Türkiye rekabet edilecek ülke kıvamına giriyor. Yolumuz açık olsun!

BAKIN ŞU İŞLERE SİZ

Gelelim bizim gümrüğün alavereli, dalavereli, FETÖ kokan işlerine. Okuyun bakın sizde görün. Bundan önceki yazılarımın birinde Tekirdağ Gümrük Müdürlüğü yaparken, müfettiş raporu ile Bursa'ya şube müdür olarak gönderilip pasifize edilen İdris Sayımlar adlı çalışanın başına gelenleri anlatmıştım.

Haberimin devamını getirmek isterim şimdi size. Sayımlar bu olaydan sonra büyük bir hukuk mücadelesi başlattı. Tekirdağ İdare Mahkemesi de yüce Türk adaletinin gücünü ortaya koyan bir karar verdi. Mahkemenin 2017/394 sayılı karar ile müfettişin teklif ettiği ceza uygun görülmedi. Yani kanun Sayımlar'a 'Sen haklısın' dedi. Peki, nedir bu davanın öncesi derseniz bir dip not paylaşmak isterim sizinle.

Soruşturmayı yapan müfettiş o dönemin Tekirdağ Gümrük Bölge Müdürüne yazı ile Sayımlar hakkında sorular sorar. Bölge Müdürü de, iddiaya göre Sayımlar'ı görevinden etmek için elinden ne gelirse yapar. Bölge müdürünün cevapları ile Sayımlar Bursa'ya gönderilir. Peki, bölge müdürü şimdiler de nerede dersiniz? FETÖ'den meslekten uzaklaştırılmış! Anlamayan varsa telefonla da anlatabilirim... Ya da aşağıdaki evrakı iyice okumanızı tavsiye ederim:

img091-(1).jpg

img092-(1).jpg

 

-         YAZARDAN SON DAKİKA İSTANBUL NOTUDUR -

'İSTANBUL GÜMRÜKLERİNDE FLAŞ DEĞİŞİKLİK'

AHL KARGO GÜMRÜK MÜDÜRÜ İDRİS ÇALIK’IN YERİNE, SABİHA GÖKÇEN HAVALİMANI GÜMRÜK MÜDÜRÜ MEHMET UĞURLU GETİRİLDİ!!

 

 

-          YAZARIN NOTLARI -

1-) 31 BİN DAHA FETÖCÜ YAKALANDI; BUNLARIN ARASINDA KRİPTOCULAR DA VAR. ACABA GÜMRÜK ÜST DÜZEY BÜROKRATLARI-ÇALIŞANLARI DA VAR MI?

2-) TASİŞ DOSYASINI BELGELERİYLE BİRLİKTE ÇOK YAKINDA AÇIYORUM. BEKLEYİN!..

3-) AHL KARGO GÜMRÜĞÜ’NDEKİ 1080 ÖZET BEYANIN AKIBETİ NE OLDU?

4-) FİRARİ FETÖ İMAMI ADİL ÖKSÜZ’ÜN YOLU HİÇ GÜMRÜĞE DÜŞMÜŞ MÜDÜR? 

5-) YERİM DAR OLDUĞU İÇİN, DAHA ÖNCE SİZLERE BAHSETMİŞ OLDUĞUM MERSİN KONUSU’NU BUNDAN SONRAKİ YAZIMDA MUTLAKA GÜNDEME GETİRECEĞİM.

 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum