1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ahmet Çolakbayraktar: Kayseri’deki Gelenek Ortak Bir İsmin Belirlenmesi
Ahmet Çolakbayraktar: Kayseri’deki Gelenek Ortak Bir İsmin Belirlenmesi

Ahmet Çolakbayraktar: Kayseri’deki Gelenek Ortak Bir İsmin Belirlenmesi

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, ilde yapılacak olan ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsası seçimleri ile ilgili şehrin geleneği olan ortak bir ismin belirlenmesine destek vereceklerini s.

A+A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kayseri Şube Başkanı Ahmet Çolakbayraktar, ilde yapılacak olan ticaret odası, sanayi odası ve ticaret borsası seçimleri ile ilgili şehrin geleneği olan ortak bir ismin belirlenmesine destek vereceklerini söyledi.

Ahmet Çolakbayraktar, ticaretin önde gelen isimleri, sivil toplum kuruluşlarının ortak düşüncesi doğrultusunda belirlenecek ismin önemli olduğunu belirtti. Çolakbayraktar, şöyle dedi: “Şehrimizde yapılacak olan oda seçimlerinde biz MÜSİAD olarak bire bir aday çıkartma pozisyonumuz yok. Kayseri’de gelenek şudur; bu işin önde gelen sivil toplum örgütleri veya ticaretin önde gelen isimleri bugüne kadar bir aday belirleyerek bu seçimler olmuştur. Bu süreçte de böyle olacaktır. Şehrimizdeki sivil toplum kuruluş temsilcileri, ticaretin önde gelenleri, iş dünyasının temsilcileri, akil insanları belediye başkanları ve milletvekillerimizin katılımı ile oluşturulacak konsorsiyumla bu işin tamamına erecektir.”

Çolakbayraktar, oda seçimlerinin şubat başı ve mart ayında belirlenecek bir tarihte gerçekleştirileceğini hatırlatarak, “Bizim iş dünyamızda 14 bin tane ticaret odasında kayıtlı üyemiz var. Bizim üyelerimiz, tamamen seçime katılarak daha demokratik bir seçim olmasına imkan sağlanmasını temenni ediyoruz. Şehrimiz için de faydalı ve hayırlı olacağını düşünüyoruz.” dedi.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.