1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ahmet Ulusoy Liseleri Öğrencilerine Uluslararası Diploma
Ahmet Ulusoy Liseleri Öğrencilerine Uluslararası Diploma

Ahmet Ulusoy Liseleri Öğrencilerine Uluslararası Diploma

Atlantik Eğitim Kurumları Ahmet Ulusoy Liseleri'nden 7 öğrenci Uluslararası Bakalorya Programı'nda başarılı olarak diploma almaya hak kazandı.

A+A-

Atlantik Eğitim Kurumları Ahmet Ulusoy Liseleri'nden 7 öğrenci Uluslararası Bakalorya Programı'nda başarılı olarak diploma almaya hak kazandı. Üniversite eğitimini yurt dışında burslu olarak almak isteyen öğrenciler, dünyanın seçkin üniversitelerine başvurularını yaptı.

Atlantik Eğitim Kurumları Ahmet Ulusoy Liseleri'nde 2010-2011 eğitim-öğretim yılından itibaren uygulanmakta olan Uluslararası Bakalorya Programı'nın 2012 kasım dönemi sınav sonuçları açıklandı. 144 ülkeden bin 493 lisesinde ve son yıllarda Türkiye'den 28 lisenin de uygulama yetkisi aldığı Uluslararası Bakalorya Diploma programı Kasım sınav sonuçlarına göre programa katılan 7 öğrenci bu zorlu süreci başarıyla tamamlayarak Uluslararası Bakalorya Diploması almaya hak kazandı. Üniversite eğitimini yurt dışında burslu olarak almak isteyen öğrenciler dünyanın seçkin üniversitelerine başvurularını gerçekleştirdi. Ahmet Ulusoy Liseleri Uluslararası Diploma programı uygulanışının ikinci yılında elde ettiği bu başarıyla dikkatleri üzerine çekti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.