1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ailelerin Sbs Heyecanı
Ailelerin Sbs Heyecanı

Ailelerin Sbs Heyecanı

Erzurum'da Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girecek 8. sınıf öğrencileri sabah saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte sınavların yapılacağı okulların önünde toplandı.

A+A-

Erzurum'da Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) girecek 8. sınıf öğrencileri sabah saatlerinden itibaren aileleriyle birlikte sınavların yapılacağı okulların önünde toplandı. Sınava giriş belgesi ve kimlik kontrolünün ardından öğrenciler, sınav salonlarına alındı.

Yakutiye Anadolu Fen Lisesi'nde de öğrenciler SBS'ye girdi. Heyecandan bazı öğrencilerin sınava kimlik belgesiz gelmesi üzerine, kapıda kimlik kontrolü yapan polisler öğrencileri uyardı. Ardından öğrencilerin sınıflarda, ailelerin ise okul önünde sınav heyecanı başladı. Velilerin kimi Kur'an-ı Kerim okudu, kimi de yanlarında getirdikleri termoslarla çay içip, kahvaltı etti. Nurcan Ayyıldız ve Nebahat Yıldırım isimli velilerçocuklarının başarılı olması için dua ettiklerini dile getirdi.

Bu arada çocukların sessiz ve rahat bir ortamda sınav geçirmeleri için polis ekipleri, sınavların yapıldığı okulların çevresindeki inşaat çalışmalarına ve klakson çalan düğün konvoylarına izin vermedi. CİHAN

Ailelerin SBS heyecanı

Ailelerin SBS heyecanı

Ailelerin SBS heyecanı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.