1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti Çiğli İlçe Binası Kundaklandı!
Ak Parti Çiğli İlçe Binası Kundaklandı!

Ak Parti Çiğli İlçe Binası Kundaklandı!

Taksim Gezi Parkı’ndaki olayları protesto etmek için İzmir’de düzenlenen gösterilerde, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın ateşe verilmesi sonrası bu gece de Çiğli İlçe Başkanlığı binası kundaklandı.

A+A-

Taksim Gezi Parkı’ndaki olayları protesto etmek için İzmir’de düzenlenen gösterilerde, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı’nın ateşe verilmesi sonrası bu gece de Çiğli İlçe Başkanlığı binası kundaklandı. AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı’na gelen kimliği belirsiz bir grup ilçe başkanlığına molotof kokteyli ile saldırdı. Çıkan yangında büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Çiğli ilçesi Anadolu caddesi üzerinde bulunan ve açılışı geçtiğimiz nisan ayında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım tarafından yapılan AK Parti Çiğli İlçe Başkanlığı binasına gelen kimlikleri belirsiz saldırganlar önce binada bulunan güvenlik kameralarını kırdı. Daha sonra zemin katın cam ve çerçevelerini kıran saldırganlar, ikinci katta binaya molotof kokteyli atarak kaçtı.

Binadan yükselen alevleri gören çevre sakinlerinin durumu haber vermesiyle olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Yangında ölen yada yaralanan olmazken binada büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Olay yerinde açıklamalarda bulunan AK Parti Çiğli İlçe Başkanı Adnan Yılmaz, “Önce bir grup gelip güvenlik kameralarını kırmış. Daha sonra gelip binanın çatısına çıkıp içeriye girmişler. Binanın içinde yangın çıkarmışlar. Her yeri taşlayarak kırmışlar. Şu anda binaya giremiyoruz yoğun bir duman var. Her yeri harabeye çevirmişler. Bu Çiğli halkının, bu protestoların beklentisi olan bir sonuç değil. Biz mücadelemize, yolumuza devam edeceğiz. Biz çalışmalarımızı halkımızın lehine yapacağız. Demokrasi anlayışı binaları yakarak, insanlara zarar vererek yapılmaz.” dedi.

Yangın sonrası olay yerine gelen İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkay da yetkililerden bilgi aldı. CİHAN

İzmir’de AK Parti Çiğli ilçe binası kundaklandı

İzmir’de AK Parti Çiğli ilçe binası kundaklandı

İzmir’de AK Parti Çiğli ilçe binası kundaklandı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.