1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Parti İl Başkanı Öztürk: Chp Muğla'da Kamuoyunu Yanlış Yönlendiriyor
Ak Parti İl Başkanı Öztürk: Chp Muğlada Kamuoyunu Yanlış Yönlendiriyor

Ak Parti İl Başkanı Öztürk: Chp Muğla'da Kamuoyunu Yanlış Yönlendiriyor

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP'lilerin kamuoyunu yanlış yönlendirerek farklı algılar oluşturmaya çalışıldığını söyledi.

A+A-

AK Parti Muğla İl Başkanı Nihat Öztürk, CHP'lilerin kamuoyunu yanlış yönlendirerek farklı algılar oluşturmaya çalışıldığını söyledi. Öztürk, Muğla'yı yeniden tesis etmek için kurdukları güç birliğiyle birilerini rahatsız etmeye devam edeceklerini belirtti. İl Başkanı Öztürk, düzenlediği basın toplantısıyla CHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Cemal Gürpınar ve CHP Grup Başkan Vekili Dursun Kaplan'ın, "AKP'liler, aldıkları yıkım kararlarıyla milletin evlerini başlarına yıkıyor." şeklindeki iddialarını sert bir dille yalanladı.

CHP'lilerin ithamlarının doğru olmadığını söyleyen Öztürk, "Kaçak yapılarla ilgili kararların birçoğunda oybirliği, bazılarında ise kısmen çekimser kalarak imzaları var. CHP'liler, AK Parti'yi İl Genel Meclisi'nde iktidar gibi göstererek, yıkım kararlarını tek başına verdiği algısı oluşturmaya çalışıyor. Muğla'yı yeniden tesis etmek için tüm ekibimizle güç birliği yaptık. Siyasi anlamda kimseden korkumuz ve beklentimiz yok. Biz milletle işbirliği yapmış, Muğla’nın istediği yolda yürüyen bir ekibiz. Bu ekiple birilerini rahatsız ettiğimizin farkındayız. Emin olun, Muğla’nın menfaati doğrultusunda birilerini rahatsız edeceğiz, birilerinin rahatını kaçıracağız." dedi.

Muğla Belediye Başkanı Osman Gürün'e ise Arasta projesi konusundaki açıklamalarından dolayı teşekkür eden Nihat Öztürk, "Aynı hassasiyeti, hazırladığı kitapçıkta da göstermesini arzuluyoruz. Vatandaşa ilk defa doğru bilgi verdi, paranın nereden geldiğini ifade etti. Bu ülkede kanunların nereden çıktığını biliyoruz. Kültür ve Turizm Bakanlığımız'ın almış olduğu bir karardan sonra bütçe oluşturularak, valiliğin emrine verilip yapılıyor. Başkan Gürün'ün açıkladığı rakamlar tamamen doğru; bizim itirazımız, belediye tarafından hazırlanan, '14 Yılda Muğla’da Neler Yaptık?' adlı kitapçığının ilk sayfasında, Arasta projesinin kaynağının belirtilmemesine. Arasta, son 40 yılda CHP’nin Muğla’ya en büyük hizmetlerinden birisidir ama bunun altında AK Parti’nin desteği ve itici gücü vardır." ifadelerini kullandı.

CHP Grup Başkan Vekili Dursun Kaplan'ın, AK Parti'nin Bodrum'daki baz yerleri rant karşılığı verdiği yönündeki sözlerini de eleştiren Öztürk, "Sahil kesimlerinde belediyemiz olmadığı gibi İl Genel Meclisi'ndeki grupta iktidar olmadığımız halde nasıl rant dağıtıyoruz, anlamış değiliz. Eğer bildikleri bir şeyler varsa belgeleriyle birlikte getirsinler, kendileriyle başsavcılığa giderek suç duyurusunda bulunalım. Kamuoyunu algısını başka yerlere çekmenin mantığı yok." şeklinde konuştu. CİHAN

AK Parti İl Başkanı Öztürk: CHP Muğla'da kamuoyunu yanlış yönlendiriyor

AK Parti İl Başkanı Öztürk: CHP Muğla'da kamuoyunu yanlış yönlendiriyor

AK Parti İl Başkanı Öztürk: CHP Muğla'da kamuoyunu yanlış yönlendiriyor

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.