1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Ak Parti Salıpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Ak Parti Salıpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Ak Parti Salıpazarı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Ziraat Odası Toplantı salonunda geniş katılımla yapıldı.

A+A-

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, Ziraat Odası Toplantı salonunda geniş katılımla yapıldı.

    Toplantıya AK Parti Samsun İl Tanıtım ve Medya Başkanı Adnan Varol, AK Parti Samsun İl Yönetim Kurulu üyeleri Ufuk Karaca, Nuri Gençtürk, Burhan Ekiz, Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları, yönetim kurulu üyeleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri ile teşkilat mensupları katıldı.

    Danışma Meclisi Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapan AK Parti Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya, "AK Parti iktidarı olarak hep ilkleri gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Engellimize tam devlet desteği verdik. Özel sektörde çalıştırılan engelli işçilerin sigorta primlerinin tamamının devlet tarafından karşılanmasını sağladık. Evde bakılan her engelli birey için, bakanlara bir asgari ücret tutarında aylık bağladık. Türkiye, 3 yıl öncesine göre kişi başına düşen milli geliri 3 misliye katlayan, faizlerde enflasyonda daha düşük seviyeleri yakalayan ve yine siyasi istikrar konusunda ve ekonomik istikrar konusunda dünyada artık parmakla gösterilen bir ülke haline geldi. IMF'ye olan borcumuz 14 Mayıs itibariyle son buldu. Artık borç alan değil borç veren bir Türkiye var." dedi.

    AK Parti Salıpazarı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Şensoy, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, "Haftalık olarak yönetim kurulu toplantılarımızı gerçekleştirmekteyiz. Burada aldığımız kararlar doğrultusunda programlar yapıp ilçedeki gençlerle değişik ortamlarda bir araya gelip çalışmalarımızı sürdürüyoruz. AK Gençler olarak sorumluğumuzun farkındayız ve hedefe varana çok çalışacağız." diye konuştu.

    Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Siyasi Hukuki İşler Başkanı Nurşen Aslan ise "Kadın kolları olarak ilçe de bayanlarla yaptığımız programla bir araya gelip, parti çalışmaları misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler veriyoruz. Son olarak ilçede büyük bir organizasyonla Anneler Günü'nü kutladık. Ev ziyaretlerimiz ve üye kayıtlarımı tam hızıyla sürdürüyoruz." dedi.

    İlçede yürüttükleri projeler hakkında bilgiler veren Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ise "Geçen yıl selde büyük hasar gören köprünün yıkımı tamamladıktan sonra ihaleyi alan firma çalışmalarına hızla başladı. Bununla birlikte ilçemizde altyapı, çevre düzenlemesi gibi çalışmalarımızda sürüyor. Futbol sahamız yapıldı, düğünler için artık Samsun'a ya da Çarşamba'ya gitmeye gerek kalmadı. Düğün salonumuzu ilçemize kazandırdık. Salıpazarı kabuğunu kırdı. Bundan sonra Salıpazarı’nın geriye gitme şansı yok, bundan sonra hep ileriye gideceğiz, bayrağı ileriye taşıyacağız. Sizlerle birlikte hep birlikte Salıpazarı daha güzel günlere gelecektir." şeklinde konuştu.

    Program sonunda İlçe Tanıtım ve Medya Başkanlığı'nın hazırlamış olduğu slay gösterisi izlendi. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.