1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK PARTİ'DE SINAV HEYECANI
AK PARTİDE SINAV HEYECANI

AK PARTİ'DE SINAV HEYECANI

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı Siyaset Akademisi koordinatörlüğünce 29 Mart 2013 tarihinde başlayan 15.Dönem Siyaset Akademisi 'Lider Ülke: Türkiye' Yerel Yönetimler-3 programına katılan 7.500 kişi sınav heyecanı yaşıyor.

A+A-

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı Siyaset Akademisi koordinatörlüğünce 29 Mart 2013 tarihinde başlayan 15. Dönem Siyaset Akademisi 'Lider Ülke: Türkiye' Yerel Yönetimler-3 programına katılan 7 bin 500 kişi sınav heyecanı yaşıyor.

Bakanlar, belediye başkanları, iletişim uzmanları, yerel yönetim uzmanları, siyaset bilimi, uluslararası ilişkiler ve ekonomi uzmanlarının verdiği dersler 14 Haziran 2013 tarihinde tamamlandı. Eğitim sonunda Türkiye’deki 31 merkezde bugün yaklaşık 7 bin 500 kişinin katılımı ile saat 15.00’den itibaren eşzamanlı olarak 15. Dönem Siyaset Akademisi Yerel Yönetimler-3 Sınavı yapılıyor.

Sınavlarda başarılı olan Siyaset Akademisi öğrencileri arasından, Türkiye birincisi Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile yurtdışı, Türkiye ikincisi de yurtiçi gezine katılacak. Türkiye üçüncüsü, dördüncüsü ve beşincisi ise çeşitli bakanlara yurtiçi gezilerine eşlik edecek.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.