1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Partili Kadınlar Lösemi Hastalarına Moral Verdi
Ak Partili Kadınlar Lösemi Hastalarına Moral Verdi

Ak Partili Kadınlar Lösemi Hastalarına Moral Verdi

Adana’da AK Partili kadınlar Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastalarını ziyaret etti. A...

A+A-

Adana’da AK Partili kadınlar Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi Onkoloji Bölümü’nde tedavi gören lösemi hastalarını ziyaret etti. Aralarında çocukların da bulunduğu lösemili hastalarla yakından ilgilenen AK Partili kadınlar, ‘geçmiş olsun’ dileklerinde bulundukları çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Lösemi hastalarını ziyaret ederek onlara moral veren Çukurova İlçe Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Atilla Tanyeli’nden hastalarla ilgili bilgi aldı. Tanyeli, kanser ve kan hastalıklarında, kemik iliği nakli ve kök hücre naklinin en önemli tedavi olduğuna dikkat çekerken, “Lösemi bulaşıcı değil, tedavi edilebilen bir hastalıktır.” dedi.

Ziyaret de duygu dolu anlar yaşayan Kadın Kolları Başkanı Aslı Çelik de hastanede buruk bir sevinç yaşadıklarını kaydetti. Çelik, “Hastalarımızla ilgili üzerimize düşeni yerine getirmek için hazırız. Bir nebze de olsa lösemili kardeşlerimize yardımda bulunmak onlara sahip çıkmak bizlere mutluluk ve huzur verecektir.” diye konuştu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren lösemi hastaları kadınlara, gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.