1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Ak Parti'li Karayel: Türkiye, Artık Darbelerden Kurtuldu
Ak Partili Karayel: Türkiye, Artık Darbelerden Kurtuldu

Ak Parti'li Karayel: Türkiye, Artık Darbelerden Kurtuldu

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Darbeleri Araştırma Komisyonu, Alt Komisyon Başkanı Yaşar Karayel, Türkiye’de insanların yaşadığı dört beladan (darbelerden) artık kurtulduğunu ifade etti.

A+A-

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Darbeleri Araştırma Komisyonu, Alt Komisyon Başkanı Yaşar Karayel, Türkiye’de insanların yaşadığı dört beladan (darbelerden) artık kurtulduğunu ifade etti. Karayel, darbe dönemlerinde insanları fişlemenin yanı sıra özgürlük alanlarına da müdahale edildiğini söyledi.

        AK Parti Kayseri İl Teşkilatı tarafından düzenlenen 'İlçe Danışma Toplantıları' devam ediyor. Develi’nin ardından Yahyalı ilçelerinde de danışma toplantıları yapıldı. Toplantıya, TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, İl Başkanı Ömer Dengiz, Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, muhtarlar ve teşkilat mensupları katıldı.

        Milletvekili Yaşar Karayel, toplantıda yaptığı konuşmada, devlet ve milletin bu dört darbe belasından başını zor kurtardığını belirterek, "Bu dört bela dediğimiz şey, 60 darbesi, 71 muhtırası, 80 darbesi ve 28 Şubat darbesidir. En son 27 Nisan e-bildirisinin ardından, AK Parti'nin dik duruşu ve Başbakan'ın sağlam duruşu sayesinde Türkiye, bu darbeler döneminin kapatıldığının ilanını yaptı. Bu darbeciler, insanları fişlemekle kalmayıp her türlü özgürlük alanlarına müdahale etmişler. Artık hiç bir kurum, hiç bir zümre bu millet iradesine tahakküm edemeyecek.”

        Sivil siyasete ve millet iradesine müdahale etmeye kalkışanların karşısında bu milleti bulacağını vurgulayan Karayel, "AK Parti olarak, bütün hedefimiz bu darbe girişimlerinin bir daha yaşanmaması için, birinci derecedeki hedefi sivil anayasadır. AK Parti olarak, bu ülkeye sivil anayasa kazandırmak için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Şu ana kadar 2 bin 820 adet kanundaki, tüm vesayet unsurları içeren, konuların temizlenmesi ile ilgili, siyasetin, demokrasinin ve cumhuriyet idaresinin önünü tıkayan ne kadar vesayet unsuru varsa, bunlar hukuk sistemimizden temizlenecek. Bununla ilgili iki komisyon el birliği ile çalışıyor." dedi.

        İl Başkanı Ömer Dengiz de AK Parti'nin mensubu olmaktan ve bu uğurda hizmet etmekten dolayı büyük gurur duyduğunu belirterek, şunları söyledi: "Diğer partilere bakınca, bu partinin bir mensubu olduğuma daha çok şükrediyorum. Çünkü ülkemizde 80 yılda yapılamayan işleri yaparak, dünyada sayılı ülkeler arasına girdik. Diğer partilere bakıyoruz; halen boş işlerle, boş hayallerle uğraşıyor. Diğerleri sadece AK Parti'yi lüzumsuz şeylerle eleştiren partiler ve muhalefetten oluşuyor.”
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.