1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. AK Parti'nin tarihi zirvesi 3 Şubat'ta
AK Partinin tarihi zirvesi 3 Şubatta

AK Parti'nin tarihi zirvesi 3 Şubat'ta

Seçimlere 'anayasayı değiştirebilecek oy oranını elde edebilmek' hedefiyle hazırlanan AK Parti, tarihi bir zirve organize edecek!..

A+A-

Geçmişte Meclis Başkanlığı yapmış isimler, AK Parti Genel Merkezi'nde buluşturulacak. Şubat ayındaki toplantıda, hem tecrübe paylaşımı yapılması hem de yürütülen çalışmaların değerlendirilmesi planlanıyor. "Akiller zirvesi"nden çıkacak görüşler, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na ve parti yönetimine rapor halinde sunulacak. Tarihibuluşmayı AK Parti ARGE Başkanlığı organize ediyor. Buluşma için 3 Şubattarihi öngörüldü. 

BEYİN FIRTINASI YAPILACAK!

Toplantının organizasyonunu yürüten AK Parti ARGE'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, "Hiçbir şekilde parti ayrımı yapmadık, hayattaki tüm Meclis Başkanlarına davette bulunduk. Onlardan hem tecrübelerini paylaşmalarını isteyeceğiz hem de bugün yürütülen bazı çalışmalarla ilgili değerlendirmelerini alacağız. Biz istişare partisiyiz, değerlendirmelere önem veriyoruz" dedi. 

İşte davet edilenler 

Yürütülen çalışma kapsamında 1965-1970 yılları arasında Meclis Başkanlığı yapan Ferruh Bozbeyli'den 1970'li yıllarda bu görevi yürüten Kemal Güven ve Cahit Karakaş'a kadar davet ulaştırıldı. 1980'den bugüne kadar ise sırasıyla; Necmettin Karaduman, Yıldırım Akbulut, Kaya Erdem, Hüsamettin Cindoruk, İsmet Sezgin, Mustafa Kalemli, Hikmet Çetin, Ömer İzgi, Bülent Arınç, Köksal Toptan ve Mehmet Ali Şahin Meclis Başkanlığı yapan isimler. Halen Cemil Çiçek de bu görevi yürütüyor. Kaynak : Akşam

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.