1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Akbank'tan Ato Üyelerine Kredi Desteği
Akbanktan Ato Üyelerine Kredi Desteği

Akbank'tan Ato Üyelerine Kredi Desteği

Adana Ticaret Odası ile Akbank arasında kredi protokolü imzalandı. Protokol ile ATO üyelerine uygun koşullarla kredi kullanabilme imkanının yanında ba...

A+A-

Adana Ticaret Odası ile Akbank arasında kredi protokolü imzalandı. Protokol ile ATO üyelerine uygun koşullarla kredi kullanabilme imkanının yanında bankacılık hizmetlerinde de kolaylıklar sağlandı.

Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yaşadığı finansal sorunları aşmalarına katkı sağlamak amacıyla hazırlanan kredi protokolü, ATO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Atila Menevşe ile Akbank Çukurova Bölge Müdürü Mustafa Aşkım Akata tarafından imzalanarak yürürlüğe girdi.

Protokol imza töreninde konuşan Menevşe, üyelerinin yaşadıkları ve yaşayabilecekleri finansal sorunlar karşısında daha dirençli durmaları için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi. Menevşe, “Ülke ekonomisinin lokomotifi konumundaki üyelerimizin ayakta tutularak kent ekonomisine dinamizm kazandırılabilmesine yönelik protokolü imzaladık. Bu anlaşma ile ihtiyaç duydukları kısa, orta ve uzun vadeli finansal ihtiyaçlarının ve diğer bankacılık hizmetlerinin karşılanabilmesi bakımından üyelerimize önemli bir fırsat sunduk.” dedi.

ATO-AKBANK PROTOKOLÜNÜN KAPSAMI

Akbank ile imzalanan protokol ile ATO üyeleri, bankanın sunduğu aidat tahsilat sistemi, POS hizmetleri, KOBİ destek paketi, taksitli ticari krediler, ticari işyeri kredileri ve gayrinakdi kredilerden avantajlı koşullarda yararlanabilecek. Anlaşma kapsamında, KOBİ Destek Kredisi’nden yararlanarak, Ticari Artı Para Kredisi ile şirket kredi kartı kullanan tüm KOBİ’ler, üç ay boyunca çok sayıda avantajdan yararlanabilecek. 150 bin TL’ye kadar KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler, Akbank şubelerinden 10 adet havale, 10 adet EFT, 10 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebilecek. 10 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olurken, POS hizmetini de ücretsiz kullanabilecek. 150 bin lira üzeri KOBİ Destek Kredisi kullanan müşteriler Akbank şubelerinden 20 adet havale, 20 adet EFT, 20 adet çek tahsilatı ile internet şubeden ise sınırsız havale ve EFT işlemini ücretsiz gerçekleştirebilecek. 25 yapraklı çek karnesine vergi hariç ücretsiz sahip olacak. Protokol kapsamında ATO üyelerinin aidat ödemelerini de Akbank şubelerinden ya da hesaplarından verecekleri otomatik ödeme talimatı ile gerçekleştirebilecekleri açıklandı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.