1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Akdeniz Oyunları Hentbol Müsabakaları Adana’da Başladı
Akdeniz Oyunları Hentbol Müsabakaları Adana’da Başladı

Akdeniz Oyunları Hentbol Müsabakaları Adana’da Başladı

Akdeniz Oyunları hentbol müsabakaları Adana'da başladı. Günün ilk maçında Sırbistan, İtalya'yı 38- 27 yendi.

A+A-

Akdeniz Oyunları hentbol müsabakaları Adana'da başladı. Günün ilk maçında Sırbistan, İtalya'yı 38- 27 yendi.

Akdeniz Oyunları’nın Uluslararası Hentbol Federasyonu (IHF) tarafından görevlendirilen organizasyonun en üst düzey sorumlusu Mısırlı Alaa Elsayed, kadınlarda 10 takımın katıldığı hentbolda organizasyon ve tesislerin mükemmel olduğunu söyledi.

Elsayed, 2013 Mersin 17. Akdeniz Oyunları kapsamında daha önce Adana’yı defalarca ziyaret ettiğini, tesislerdeki eksiklerin giderilmesini sağladığını anımsatarak, “Şu anda hem erkeklerin oynayacağı Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur, hem de Yüreğir Serinevler Spor Salonu müsabakalara hazır durumda. Başta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi olmak üzere, emeği ve hizmeti geçenleri kutluyorum.’’ dedi.

Kadınlar hentbolde Sırbistan ile İtalya karşılaşmasını izleyen Adana Vali Yardımcısı Halis Arslan, bu denli anlamlı bir organizasyonun Adana’da yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kadınlar hentbola, Türkiye’nin yanı sıra Sırbistan, İtalya, İspanya, Hırvatistan, Cezayir, Slovenya, Karadağ, Tunus ve Makedonya takımları katılıyor.

Günün ilk maçında Sırbistan ile İtalya karşı karşıya geldi. Baştan sona kadar üstünlüğünü sürdüren Sırbistan ilk yarısı 21-10 biten müsabakayı 38-27 gibi farklı galibiyetle tamamladı.

Karşılaşmayı, Hentbol Federasyonu Başkanı Bilal Eyüpoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Hentbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Barbaros Yılmaz, Hentbol Federasyonu Adana İl Temsilcisi Metin Muhacir ve diğer yetkililer izledi.
CİHAN

Akdeniz Oyunları hentbol müsabakaları Adana’da başladı

Akdeniz Oyunları hentbol müsabakaları Adana’da başladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.