1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Akdeniz Oyunları’nda İlk Defa 'Kartlı Geçiş Sistemi' Kullanılacak.
Akdeniz Oyunları’nda İlk Defa Kartlı Geçiş Sistemi Kullanılacak.

Akdeniz Oyunları’nda İlk Defa 'Kartlı Geçiş Sistemi' Kullanılacak.

Mersin'de gerçekleştirilecek 17. Akdeniz Oyunları’nda Türkiye'de ilk defa ‘Kartlı Geçiş Sistemi’ kullanılacak.

A+A-

Mersin'de gerçekleştirilecek 17. Akdeniz Oyunları’nda Türkiye'de ilk defa ‘Kartlı Geçiş Sistemi’ kullanılacak.

Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, hazırlıklarda gelinen son durumu incelemek ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Mersin’de, Ana Akreditasyon Merkezi’ni de ziyaret ederek yetkililerden ‘Kartlı Geçiş Sistemi’ hakkında bilgi aldı.
Sistemin Türkiye’de ilk kez kullanılacağını vurgulayan Baykan, sistemle akreditasyon sıkıntılarının, güvenlik aksaklıklarının ve en önemlisi zaman daralmasının önüne geçmeyi hedeflediklerini vurguladı. Müsabaka alanlarında, Oyunlar Köyü’nde ve akreditasyon gerektiren tüm alanlarda bu sistemin kullanılacağının altını çizen Baykan, “Misafirlerimiz, güvenlik kontrol noktasında ilgili kişilerce karşılanacak ve akreditasyon kartlarında yer alan numara sisteme okutulacak. Böylece, o kişinin hangi tesisin hangi alanına girebileceğine dair tüm bilgiler ekranda görülecek. Bu sistem, Türkiye’de ilk kez Mersin’de uygulanacak. Geri dönüşleri olumlu olursa, bu tür organizasyonlarda uygulamaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Oyunlar süresince 20 binden fazla kişinin bu sistemi kullanmasını beklediklerini dile getiren Baykan, bu tür organizasyonlar büyük önem taşıyan giriş-çıkış işlemlerini eksiksiz bir şekilde tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.