1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Akpınar, “kanlı Çukur” Kitabını Okurları İçin İmzaladı
Akpınar, “kanlı Çukur” Kitabını Okurları İçin İmzaladı

Akpınar, “kanlı Çukur” Kitabını Okurları İçin İmzaladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile arkadaşlarının bulunduğu helikopter kazasının perde arkasını araştırarak kitaplaştıran “Kanlı Çukur” kitabının yazarı Cihan Haber Ajansı muhabiri Köksal Akpınar, NT Sivas Şubesi’nde okurlarıyla bir.

A+A-

Büyük Birlik Partisi (BBP) Lideri Muhsin Yazıcıoğlu ile arkadaşlarının bulunduğu helikopter kazasının perde arkasını araştırarak kitaplaştıran “Kanlı Çukur” kitabının yazarı Cihan Haber Ajansı muhabiri Köksal Akpınar, NT Sivas Şubesi’nde okurlarıyla bir araya gelerek, kitabını imzaladı.

İmza gününe Erhan Üstündağ'ın eşi Meryem Üstündağ ve gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş, Yüksel Yancı’nın eşi Pakize Yancı ile oğlu Furkan Yancı da katıldı. Akpınar, Gazeteci İsmail Güneş’in çocukları Tuluğhan ve Çağan için kitap imzaladı.

Köksal Akpınar, burada yaptığı açıklamada, 4 yıl süreyle yaptığı araştırmada kendine göre suikast olduğu sonucuna vardığını söyledi. Muhsin Yazıcıoğlu’nun memleketi olan Sivas’ta hemşehrileri ile buluştuğunu ve yazmış olduğu kitabı imzaladığını söyleyen Köksal Akpınar, “Burada bulunmaktan son derece mutluyum. Aynı zamanda kazada hayatını kaybedenleri eşleriyle de birlikteyiz. Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum.” dedi.

Köksal Akpınar, 4 yıl boyunca yapmış olduğu araştırma neticesinde ortaya çıkan bulgunun kendine göre suikast olduğuna inandığını söyledi. Akpınar, “Bundan sonra da araştırmalarıma devam edeceğim. Gazetecilik refleksimin gereği elimden geleni yapmaya çalışacağım.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Akpınar, “Kanlı Çukur” kitabını okurları için imzaladı

Akpınar, “Kanlı Çukur” kitabını okurları için imzaladı

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.