1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aksa Jeneratör, Fıfa U20 Dünya Kupası'nın Yerel Sponsoru Oldu
Aksa Jeneratör, Fıfa U20 Dünya Kupasının Yerel Sponsoru Oldu

Aksa Jeneratör, Fıfa U20 Dünya Kupası'nın Yerel Sponsoru Oldu

Aksa Jeneratör, 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası organizasyonunun yerel sponsoru oldu.

A+A-

Aksa Jeneratör, 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında Türkiye'de düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası organizasyonunun yerel sponsoru oldu.

Aksa Jeneratör'ün turnuva süresince 7 şehirdeki statların enerji ihtiyacının karşılaşmasını öngören sözleşmenin imza töreni Beşiktaş Çırağan Hotel Kempinski'de gerçekleştirildi. Törene, TFF 1. Başkan Vekili Ufuk Özerten ile Aksa Jeneratör Yönetim Kurulu Başkanı Necati Baykal katıldı.

TFF Başkan Vekili Ufuk Özerten, Türkiye'de düzenlenecek 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı 3 ana başlık halinde değerlendirmek istediğini belirterek, şöyle konuştu:

"Enerji, Güç ve Destek... Biz FIFA U20 Dünya Kupası'nda enerjiyi Aksa'dan alıyoruz. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Bu destek turnuvanın selameti açısından iki anlamda önemli. Maçlar, 190'ın üzerinde ülke tarafından canlı olarak yayınlanacak. 500 milyonu aşkın seyirci televizyonlardan karşılaşmaları izleyecek. Ülke tanıtımı açısından önemli olan bu organizasyonda kesintinin olmaması gerekiyor.

İkincisi ise, 2020 Olimpiyatları'nın Türkiye'ye gelmesinde, U20 Dünya Kupası'nın sorunsuz yapılabilmesi etkili olacak. Güç'e gelince; halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Tüm statlarımızın dolması önemli. U20 Millilerimiz, ilk maçlarını Trabzon ve Rize'de oynayacak. İnşallah Türkiye'ye gelen kupa, ülkemizde kalacak.

Son olarak ise, Destek... Burada da medyanın desteğine ve tanıtımına büyük ihtiyaç duyuyoruz. Yarın PTT 1. Lig'e yükselecek son takım belli olacak ve tüm liglerde maçlar sona ermiş olacak. Dünyanın kalbi Türkiye'de atacak. Artık medyanın da gündeminde U20 Dünya Kupası yer almalı."

Aksa Jeneratör Yönetim Kurulu Başkanı Necati Baykal ise, FIFA U20 Dünya Kupası'nın Türkiye'de yapılmasından ve bu büyük organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Aksa Jeneratör, FIFA ile yapmış olduğu görüşmelerin ardından, Nisan ayında tüm statlarda hazırlıklarına başlamıştır. Turnuvada kullanılacak 25 bin kilovatlık enerji ihtiyacının tüm testlerini yaptık ve kullanıma hazır hale getirdik. Şebekeye bağlı kalmaksızın gerçekleştireceğimiz enerji üretiminin değeri yaklaşık 5 milyon dolardır."
CİHAN

Aksa Jeneratör, FIFA U20 Dünya Kupası'nın yerel sponsoru oldu

Aksa Jeneratör, FIFA U20 Dünya Kupası'nın yerel sponsoru oldu

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.