1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aksaray Üniversitesi'ndeki Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenler Belirlendi
Aksaray Üniversitesindeki Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenler Belirlendi

Aksaray Üniversitesi'ndeki Fotoğraf Yarışmasında Dereceye Girenler Belirlendi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile EFOR AVM işbirliğinde düzenlenen 'Kampüsün Renkleri' isimli fotoğraf yarışmasında sosyal medya oylaması ve jüri değerlendirmesi sona erdi.

A+A-

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) ile EFOR AVM işbirliğinde düzenlenen 'Kampüsün Renkleri' isimli fotoğraf yarışmasında sosyal medya oylaması ve jüri değerlendirmesi sona erdi. İlk 3’e giren ve mansiyona layık görülen fotoğraflar seçildi.

6 – 22 Mayıs tarihleri arasında başvuruları alınan yarışmaya 50 fotoğraf sever, 150 fotoğrafla katıldı. Ön elemeye tabi tutulan fotoğrafların sayısı 96’ya düştü ve sosyal medyada oylamaya sunuldu. Fotoğrafları 4 günde 100 bin kişi takip etti ve 30 bin oy kullanıldı. Daha sonra 7 kişiden oluşan jüri fotoğrafları inceledi ve önce sergilenmeye değer 20 fotoğrafı, ardından da ilk 3’e giren ve mansiyona layık görülen fotoğrafı belirledi. Fotoğraflar, yüzde 60 jüri görüşü, yüzde 40 sosyal medya oyu temel alınarak değerlendirildi. Ödüllü yarışmanın birincisine profesyonel fotoğraf makinesi, ikincisine akıllı cep telefonu, üçüncüsüne ise tablet bilgisayar hediye edilecek. Mansiyon ödülü ise video oynatıcı MP4 olarak belirlendi.

Dereceye giren toplam 20 fotoğraf, 2 Haziran Pazar günü saat 17.30’da EFOR AVM’de sergilenecek. Sergi öncesinde ödül töreni gerçekleştirilecek.
CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.