1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aksaray’da Sosyal Güvenlik Reformu Toplantısı Yapıldı
Aksaray’da Sosyal Güvenlik Reformu Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da Sosyal Güvenlik Reformu Toplantısı Yapıldı

Aksaray'da işadamları ve bürokratlara yönelik olarak, "Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları" konulu bir toplantı düzenlendi.

A+A-

Aksaray'da işadamları ve bürokratlara yönelik olarak, "Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları" konulu bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Aksaray Valisi Selami Altınok, Belediye Başkanı Nevzat Palta, mülki amirler ve işadamları katıldı.

Başkan Palta, toplantıda yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Türkiye’de o kadar çok güzellikler olmaya başladı ki bazılarını unutur olduk. Üç dört yıl önce bir arkadaş, 'Sosyal güvenlikle ilgili öyle güzel şeyler oluyor ki şu hizmetleri anlatsanız yeter. Çocuk bile doğduğu andan itibaren sosyal güvence altına alınıyor.' dedi. Gerçekten Türkiye’de son yıllarda devrim niteliğinde hizmetler yapılıyor. Teşvikten 49 vilayet faydalandı. Teşvikle beraber Aksarayımız da en fazla yatırım alan üç ilden biri oldu. OSB'de 22 fabrikadan yaklaşık 140 civarında fabrikaya ulaştık. Buralarda 6 bine yakın insanımız istihdam edilmiş durumda. İnşallah bu yıl da binlerce insanımıza istihdam sağlayacağız." CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.