1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Aksaray’da Yolcu Otobüsü İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı
Aksaray’da Yolcu Otobüsü İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı

Aksaray’da Yolcu Otobüsü İle Otomobil Çarpıştı: 2 Ağır Yaralı

Aksaray’da yolcu otobüsü ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır şekilde yaralandı. Kaza sabah erken saatlerde Aksa...

A+A-

Aksaray’da yolcu otobüsü ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ağır şekilde yaralandı.

Kaza sabah erken saatlerde Aksaray-Adana E – 90 Karayolu Şehirlerarası Otobüs Terminale ışıklı kavşakta meydana geldi. Diyarbakır’dan İstanbul’a giden Zeki Güçlü (30) idaresindeki 21 SZ 621 plakalı yolcu otobüsü, kavşaktan geçmek isteyen Kürşat Gürsoy (19) idaresindeki 68 AR 240 plakalı otomobile çarptı. Kaza sonrası otobüs yaklaşık 30 metre otomobili sürüklerken, otomobil içindeki sürücü Kürşat Gürsoy (19) ve yanında bulunan Adem Öztekden (19) ağır şekilde yaralandı.

Kazaya görenlerin ihbar etmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Yardım Ekipleri otomobil sürücüsü Kürşat Gürsoy’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra tedavi için Aksaray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Adem Öztekden ise çarpışmanın şiddetti ile otomobilde sıkıştı. Bunun üzerine olay yerine sivil savunma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler yaralıyı sıkıştığı yerden uzun uğraşlar sonucu kurtarırdı. Öztekden ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Her iki yaralının da durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kazanın görgü tanıkları; otomobilin çok süratli olduğunu ve aniden çıktığını U dönüşü yapmak isterken otobüsün altına girdiğini söylediler. Otomobilin içindeki bira şişeleri dikkat çekti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.