1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. ALANYA’DA MEHTERANLI OTEL AÇILIŞI
ALANYA’DA MEHTERANLI OTEL AÇILIŞI

ALANYA’DA MEHTERANLI OTEL AÇILIŞI

Alanya’nın Türkler Beldesi’nde geçen yıl hizmete giren Adin Beach Otel, yeni adıyla Adenya Resort Otel düzenlenen törenle hizmete girdi.

A+A-

Alanya’nın Türkler Beldesi’nde geçen yıl hizmete giren Adin Beach Otel, yeni adıyla Adenya Resort Otel düzenlenen törenle hizmete girdi. Otel önünde düzenlenen açılış töreninde, Konya’dan getirilen mehteran takımının söylediği marşlar, çevrede bulunan turistler ve otel müşterileri tarafından ilgiyle izlendi.

Açılışta konuşan Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, yurt içinden ve yurt dışından güvenilecek otel sorulduğunda, çok güzel ve lüks bir otel olan Adenya Oteli tavsiye ettiğini dile getirdi. Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu da beldesinde lüks otellerin açılışının giderek arttığına dikkat çekti. 290 odalı Adenya Resort Otel’in hizmete girmesiyle beldede turizmin daha da gelişeceğini dile getiren Çavuşoğlu, otelin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Adenya Resort Otel'in açılışına Kaymakam Hulusi Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur, Türkler Belediye Başkanı Hayri Çavuşoğlu, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü, Antalya Bölgesi süper lig hakemi ve otelin eski ortaklarından Kuddusi Müftüoğlu ve turizmciler katıldı. Mehteran gösterisi ile başlayan açılışta kurdeleyi Alanya Kaymakamı Doğan, Türkler Belediye Başkanı Çavuşoğlu ile otelin sahibi Ahmet Tataroğlu birlikte kesti. Açılışın ardından şarkıcı Mustafa Ceceli, davetliler ve otel müşterileri için konser verdi.

Adenya Otel, 15 bin metrekare üzerine kurulu, 105 standart oda, 72 standart triple oda, 6 standart plus oda, 48 aile odası, 3 adet engelli odası, 32 adet connection oda, 2 orman suit odası, 4 deniz suit odası, 4 tane kral dairesi, 4 tane deluxe odası, 10 balayı odası bulunuyor. Otelin toplamda 290 odası bulunuyor.

CİHAN

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.