1. HABERLER

  2. ÖZEL HABER

  3. Albayrak AHaber'de o geceyi anlattı..
Albayrak AHaberde o geceyi anlattı..

Albayrak AHaber'de o geceyi anlattı..

15 Temmuz FETÖ'cü hainlerin darbe girişimi sırasında Erdoğan'ın en yakınındaki isim olan Bakan Albayrak, o gece yaşananları AHaber canlı yayınında anlattı.

A+A-

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Marmaris'te Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte olan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak AHaber canlı yayınında o gece yaşananları anlattı.

İŞTE 15 TEMMUZ GECESİ MARMARİS'TE ANBEAN YAŞANANLAR....

O gece ilk olarak Başbakan ile konuştuk. Bahsettiğimiz insan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en büyük siyasetçisi. 2006 Danıştay krizi ile başlayan bugün de başka yöntemlerle devam eden sürekli darbe girişimlerine maruz kalmış bir hükümetten bir liderden bahsediyoruz. Cumhurbaşkanımız bu süreci de çok kontrollü ve sakin bir şekilde yönetti.

CUMHURBAŞKANIMIZ O GECE BESMELE ÇEKTİ VE...

Cumhurbaşkanımız o gece besmele çekti ve 2 rekat sefer namazını kıldı ve sonra o geceyi yönetti. Birçok şey yaşadık bu süreçte ama benim aklımda kalan o gece haydi besmele deyip ve helikoptere binmemizdi.

"2 rekat sefer namazını kıldı ve sonra o geceyi yönetti"

3 TANE HELİKOPTER KEŞİF UÇUŞU YAPIYORDU..

3 tane helikopter üzerimizde keşif uçuşu yapıyordu. Hasan Doğan bey de büyük bir kahramanlık gösterdi. Biz alternatifleri değerlendirdik. Hasan Bey'den o arada gerekirse sizi Yunan adalarına götürebiliriz diye bir teklif geldi ve Cumhurbaşkanımız bu duruma tepki gösterdi.

Biz Anadolu Ajansı ve TRT'ye görüntüleri ulaştırdığımızı düşünüyorduk ancak onlara ulaştıramadığımızı farkettik. Ardından Cumhurbaşkanımızın mesajı için ulusal kanallarla irtibata geçtik. İstanbul Emniyet Müdürümüz kahramanca bir duruş gösterdi.

"Ulusal kanallarla irtibata geçtik"

CUMHURBAŞKANIMIZ BU KRİZİ DE DİĞERLERİ GİBİ ÇOK İYİ YÖNETTİ

Eş zamanlı birçok talimatlar verildi. Verilen bütün talimatlar Cumhurbaşkanımızın liderliğini ve bu liderlliğin ferasetle beslendiğini ortaya koydu. Cumhurbaşkanımız bu krizi de diğerleri gibi çok iyi yönetti.

Biz 4 tane yere alternatif oluşturduk. Cumhurbaşkanımız nereye gideceğine uçak kalktıktan sonra karar verdi. Uçak havada belli bir süre gittikten sonra son dakikada İstanbul'a gideceğini söyledi.

Liderlik riskli anlarda doğru karar verebilmek ve yönetebilmektir. Sayın Cumhurbaşkanımız bu özelliğe sahip. Bunun temelinde halkın sevgisi ve desteği var.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.